ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Vanilla Kush
Vanilla Kush 1Vanilla Kush 2Vanilla Kush 3Vanilla Kush 4Vanilla Kush 5
Vanilla Kush 6Vanilla Kush 7Vanilla Kush 8Vanilla Kush 9

VANILLA KUSH STRAIN

Βυθίστε τον εαυτό σας σε έναν κόσμο απόλαυσης και

Cup Winner
RATING
Afghani Kush x Kashmir
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Συγγνώμη, αυτός ο σπόρος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν.
  • Θέλετε να σας στείλουμε ένα email όταν αυτός ο σπόρος υπάρχει σε απόθεμα;

Vanilla Kush ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το VANILLA KUSH είναι μια δημιουργία από τη διασταύρωση μιας σύντομης ανθοφορίας ποικιλίας Αφγανικής Indica, με ποικιλία από σπόρους από το Κασμίρ. Τα φυτά από το Κασμίρ είναι μοναδικά για τα πολύ ασυνήθιστα αρώματα τύπου βανίλιας και την εξαιρετική παραγωγή χασίς. Το Vanilla Kush παντρεύει την δύναμη της καλύτερης Αφγανικής Indica ποικιλίας με τα αρώματα της ορεινής κοιλάδας του Κασμίρ. Το VANILLA KUSH αναπτύσσεται με φουντωτά πλαϊνά κλαδιά και έχει μεγάλη απόδοση, σχηματίζοντας μεγάλες πυκνές και όμορφες κορυφές καλυμμένες με χρυσοκόκκινα άνθη. Τα άνθη όταν αποξηραθούν παράγουν αρώματα άγριας βανίλιας και πεύκου. Το αποτέλεσμα είναι ένα ισχυρό και μεγάλης διαρκείας χαλάρωμα.
20% Sativa 80% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Vanilla Kush;
Οι σπόροι κάνναβης Vanilla Kush φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Vanilla Kush Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Afghani Kush x Kashmir
Ευφορία, Χαρά, Ηρεμία, Υπνηλία
600 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκές Μελάσες, Βανίλια, Ήπια Λεβάντα, Εσπεριδοει&
Βανίλια, Μελάσες, Λουλούδια, Λεβάντα
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Afghani Kush x Kashmir
Ευφορία, Χαρά, Ηρεμία, Υπνηλία
600 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90/100cm
90/100cm
100cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκές Μελάσες, Βανίλια, Ήπια Λεβάντα, Εσπεριδοει&
Βανίλια, Μελάσες, Λουλούδια, Λεβάντα

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ