ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Αποστολές & Επιστροφές

1. Πως είναι η συσκευασία σας;

Στο Barney Farm βγαίνουμε κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η αποστολή είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, ώστε τα προϊόντα σας να παραδοθούν άθικτα.

Η συσκευασία μας είναι λιτή και δεν περιέχει καμία αναφορά σχετικά με τα προϊόντα που περιέχονται στο εσωτερικό της. Κανένα έντυπο παραγγελίας δεν επισυνάπτεται στους προορισμούς εντός της ΕΕ.

 

2. Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Ναι, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών αμέσως μόλις αποσταλούν τα προϊόντα. Το email θα περιέχει πληροφορίες παρακολούθησης που θα είναι διαθέσιμες μέσω του διαδικτύου.

Η παρακολούθηση της παραγγελίας σας είναι γρήγορη και εύκολη, απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό παραγγελίας και το email σας. https://www.barneysfarm.com/track 

3. Γίνονται αποστολές στη χώρα μου;

Αν και το Barney Farm είναι περήφανο που προσφέρει υπηρεσίες παγκόσμιας αποστολής, ορισμένες χώρες εξαιρούνται λόγω ειδικών νόμων. Δεν είμαστε σε θέση να στείλουμε παραγγελίες στις εξής χώρες: Ολλανδία, ΗΠΑ, Νορβηγία, Κίνα, Μαλαισία, Ασία, Αυστραλία, Καναδά.

Εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω Email ή Τηλεφώνου και θα σας ενημερώσουμε αν γίνονται αποστολές στη χώρα σας.

4. Ποιο είναι το κόστος παράδοσης;

Όλα τα έξοδα παράδοσης εκτελούνται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγγελίας. Το κόστος παράδοσης εξαρτάται από την αξία της παραγγελίας και τη χώρα αποστολής.

5. Γίνονται παραδόσεις στις ΗΠΑ;

Το Barney Farm δεν αποστέλλει προϊόντα σε ουδεμία πολιτεία των ΗΠΑ. 

6. Πόσο καιρό θα χρειαστεί να φτάσει το δέμα μου;

Όλοι οι χρόνοι αποστολής διαφέρουν ανάλογα με τον τελικό προορισμό του πακέτου σας. Ένας εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης προσφέρεται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και θα σας δώσει μια συνολική εκτίμηση της τελικής παράδοσης ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Θα σας δοθεί ένας μοναδικός κωδικός εντοπισμού της παραγγελίας σας, ο οποίος θα επιτρέψει την παρακολούθηση της παράδοσης.

7. Μπορώ Να Ανταλλάξω Τα Προϊόντα Μου;

Όλα τα προϊόντα μπορούν να ανταλλαγούν εφόσον επιστρέφονται στην αρχική τους, μη ανοιγμένη, συσκευασία.

8. Τι συμβαίνει εάν η παραγγελία μου υποστεί φθορές &

Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις κατά τις οποίες η αποστολή σας καταστρέφεται κατά τη μεταφορά. Αν οποιοδήποτε μέρος της παραγγελίας σας παραδοθεί σε μη ικανοποιητική κατάσταση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσα σε μια εβδομάδα από την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Θα χρειαστούμε γραπτή περιγραφή τυχόν φθορών που έχει υποστεί η συσκευασία σας, συνοδευόμενη από φωτογραφία της οποιασδήποτε ζημίας. Στη συνέχεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διορθώσουμε αυτό το ζήτημα.

Σημειώστε ότι τυχόν επιστροφές και επιστροφές παραγγελιών με φθορές πρέπει να εγκριθούν από την ομάδα του Barney Farm. Οι παραγγελίες που επιστρέφονται χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση δεν θα διορθωθούν.

9. Τι συμβαίνει εάν λείπει μέρος / ολόκληρη η παραγγε

Στέλνουμε όλες τις παραγγελίες σε διακριτική συσκευασία χωρίς ετικέτα. Χρεώνουμε το απολύτως ελάχιστο ποσό για την αποστολή, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι τα αντικείμενά σας φθάνουν με ασφάλεια και ταχύτητα. Στην απίθανη περίπτωση όπου δεν λάβατε την παραγγελία σας με τον τρόπο που θα έπρεπε, οι επιλογές αποστολής εντοπισμού, περιλαμβάνουν, όταν είναι διαθέσιμη, την ασφάλιση της αξίας των προϊόντων εντός αυτής της παραγγελίας (εξαιρουμένου του κόστους αποστολής). Ωστόσο, πρέπει να λάβουμε σχετικά φωτογραφικά στοιχεία προτού μπορέσουμε να πιστώσουμε τον λογαριασμό σας με την συνολική αξία των προϊόντων.

10. Το δέμα μου δεν εμφανίστηκε κατά την εκτιμώμενη η&

Αν το δέμα σας δεν έφθασε κατά την καθορισμένη ημερομηνία, επικοινωνήστε με την υπηρεσία παράδοσης. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει το email επιβεβαίωσης παράδοσης για να δείτε αν υπάρχουν πιθανές καθυστερήσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την παράδοση του δέματος σας. 

Θυμηθείτε: το Σάββατο και η Κυριακή δεν θεωρούνται εργάσιμες ημέρες. 

Εάν το πακέτο σας δεν έφτασε ή είναι κατεστραμμένο, παρακαλούμε δείτε τις υπόλοιπες Συχνές Ερωτήσεις στην ιστοσελίδα μας.

11. Μπορεί να γίνει αποστολή σε ταχυδρομική θυρίδα;

Για να διατηρήσουμε την ιδιωτικότητα και τη διακριτικότητα, παραδίδουμε μόνο σε προσωπικές διευθύνσεις. 

12. Πόσος καιρός χρειάζεται για να παραλάβω την παρα&#

Η ομάδα του Barney Farm προσπαθεί να κάνει όλες τις αποστολές εντός 24 ωρών από την ολοκλήρωση της αγοράς. Συσκευάζουμε και αποστέλλουμε τις παραγγελίες μας από Δευτέρα έως Παρασκευή, με εξαίρεση των εθνικών αργιών. Θα σας ενημερώνουμε μέσω email για την επεξεργασία της παραγγελίας σας. Εάν η παραγγελία σας εμφανίζει κατάσταση "Καθυστέρηση", είναι πιθανό ότι το πρόβλημα σχετίζεται με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος ή σε ορισμένες περιπτώσεις με τις πληροφορίες που έχετε δώσει για την αποστολή. Αν συμβαίνει κάτι απροσδόκητο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα..

13. Μπορεί η παραγγελία μου να παραδοθεί σε άλλη διεύ&

Μπορούμε μόνο να παραδώσουμε παραγγελίες στη διεύθυνση που παρέχεται κατά την παράδοση. Μόλις αποστείλουμε την παραγγελία σας, δεν θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την καταγεγραμμένη διεύθυνση.

Βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία είναι σωστά μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, καθώς το Barney Farm δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνο για επιπρόσθετες χρεώσεις αποστολής ή παράδοσης. 

14. Τι συμβαίνει εάν χάσω την παράδοση;

Οι ταχυδρομικές υπηρεσίες θα προσπαθήσουν να παραδώσουν το δέμα σας αρκετές φορές. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα το παραδώσουν σε μια τοπική μονάδα διανομής δεμάτων. Εάν δεν παραλάβετε το δέμα εντός της καθορισμένης προθεσμίας, το δέμα σας θα αποσταλεί πίσω στις αποθήκες μας.

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την παραγγελία σας μία φορά, υπό την προϋπόθεση ότι το δέμα σας θα επιστραφεί στην αποθήκη μας.

15. Μπορεί το τελωνείο να ελέγξει το δέμα μου;

Ενώ προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η αποστολή παραμένει όσο το δυνατόν πιο διακριτική, υπάρχει πάντοτε η πιθανότητα η τελωνειακή υπηρεσία να ελέγξει την παραγγελία σας, ανεξάρτητα από την επιλογή αποστολής.

Παρόλο που το Barney Farm είναι σε θέση να αποστείλει στη χώρα σας, δεν είμαστε σε θέση να δώσουμε ουδεμία πληροφορία σχετικά με το νομικό καθεστώς οποιουδήποτε από τα προϊόντα μας στη συγκεκριμένη χώρα. 

Παρακαλείσθε να ελέγξετε τους τοπικούς νόμους και κανονισμούς πριν κάνετε αγορά, καθώς το Barney Farm δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για τη δέσμευσητων παραγγελιών από τις εθνικές τελωνειακές ομάδες.

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ