ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Όροι & Προϋποθέσεις

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τα παρακάτω.

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο "barneysfarm.com" και αγοράζοντας προϊόντα από αυτόν, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις.

ΓΕΝΙΚΑ

Αναγνωρίζετε και εγγυάστε ότι έχετε φθάσει την ηλικία των 18 ετών, σχετικά με τη χρήση των υπηρεσιών στην ιστοσελίδα Barney's Farm.

Η Barney's Farm μπορεί να αλλάξει ή να αποσύρει οποιοδήποτε μέρος του barneysfarm.com ανά πάσα στιγμή, χωρίς προειδοποίηση.

Με την αγορά, συμφωνείτε ότι όλα τα στοιχεία που παρέχετε στη Barney's Farm για σκοπούς παραγγελίας ή αγοράς αγαθών ή υπηρεσιών είναι σωστά, ότι η πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιείτε είναι δική σας και ότι υπάρχουν επαρκείς πόροι για την κάλυψη του κόστους των αγαθών ή των υπηρεσιών που παραγγέλθηκαν.

Λόγω της φύσης του διαδικτύου ενδέχεται να υπάρξουν διακοπές στις υπηρεσίες ή στη διαθεσιμότητα του ιστότοπου λόγω επισκευών, συντήρησης ή εισαγωγής νέων υπηρεσιών. Φυσικά, θα προσπαθήσουμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτές τις περιπτώσεις και να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε οποιοδήποτε "χρόνο εκτός λειτουργίας".

Η Barney's Farm δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί, να αντιγραφεί, να πωληθεί, να μεταπωληθεί ή να χρησιμοποιηθεί άλλως για οποιονδήποτε εμπορικό σκοπό χωρίς ρητή γραπτή άδεια.

ΑΓΟΡΑ

Όταν η παραγγελία σας έχει τοποθετηθεί και ολοκληρωθεί ηλεκτρονικά, θα σας αποσταλεί αυτοματοποιημένη επιβεβαίωση της παραγγελίας σας μέσω email. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα παράγεται από την ιστοσελίδα και δεν σημαίνει ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε σίγουρα στην παραγγελία σας. Απλώς επιβεβαιώνει ότι η παραγγελία σας και όλες οι σχετικές λεπτομέρειες ελήφθησαν και προχωρούν μέσω του συστήματός μας.

Δεν θα αφαιρεθεί κανένα ποσό από την κάρτα έως ότου τα αγαθά να έχουν αποσταλεί.

- 14 ημέρες για να ακυρώσετε και να επιστρέψετε αγορές που έγιναν εκτός καταστημάτων (ηλεκτρονικά, μέσω τηλεφώνου ή ταχυδρομικές παραγγελίες): Στην ΕΕ έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε αυτές τις αγορές εντός 14 ημερών για να αποκτήσετε πλήρη επιστροφή χρημάτων. Μπορείτε να το κάνετε για οποιονδήποτε λόγο - ακόμα κι αν απλά αλλάξατε γνώμη.

- Δωρεάν, εγγύηση 2 ετών (νομική εγγύηση): Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ, έχετε πάντοτε το δικαίωμα σε μια ελάχιστη εγγύηση 2 ετών χωρίς κόστος. Αυτή η 2ετής εγγύηση είναι το ελάχιστο δικαίωμα σας. Οι εθνικοί κανόνες στη χώρα σας ενδέχεται να σας προσφέρουν επιπλέον προστασία: ωστόσο, οποιαδήποτε απόκλιση από τους κανόνες της ΕΕ πρέπει πάντα να είναι προς το συμφέρον του καταναλωτή. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm

Πριν ο πελάτης τοποθετήσει την παραγγελία και πάει στο ταμείο, πρέπει να συμφωνήσει με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις και να του δοθεί ένας απευθείας σύνδεσμος προς τους Όρους και τις Προϋποθέσεις.

Κάθε παραγγελία αντιμετωπίζεται ως μοναδική και θα επεξεργαστεί ως τέτοια.

Οποιεσδήποτε ελαττωματικές, κατεστραμμένες ή λανθασμένες παραγγελίες που αποστέλλονται θα αντικατασταθούν ή θα επιστραφούν σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις, ΜΟΝΟ αν λάβουμε ειδοποίηση εντός 7 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα.

Η Barney's Farm επιδιώκει να διατηρεί ακριβή επίπεδα αποθεμάτων, ωστόσο σε περίπτωση που ένα αντικείμενο είναι εκτός αποθέματος, θα διαγραφεί από την παραγγελία σας ή θα αντικατασταθεί με ένα παρόμοιο προϊόν. Εάν το αντικείμενο που αγοράσατε εξακολουθεί να απαιτείται και δεν μπορεί να βρεθεί παρόμοιο για αντικατάσταση, θα διατηρήσουμε την παραγγελία έως ότου η παραγγελθείσα ποσότητα να επανέλθει σε απόθεμα. Η Barney's Farm δεν είναι σε θέση να ελέγξει ή να αναλάβει την ευθύνη για τις ενέργειες των Τελωνειακών Αρχών. Όλες οι συσκευασίες είναι διακριτικές και δεν εμφανίζεται καμία ένδειξη σχετικά με το περιεχόμενο, ωστόσο εάν τα αντικείμενα που έχετε παραγγείλει δεν είναι σύμφωνα με τους τοπικούς σας νόμους, διατρέχετε τον κίνδυνο να παρέμβουν οι τελωνειακές αρχές. Δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε αυτή την περίπτωση. * Η Barney's Farm δεν αποστέλλει σπόρους σε χώρες όπου απαγορεύονται οι σπόροι κάνναβης. Η Barney's Farm κάνει αποστολές μόνο σε χώρες όπου είναι νόμιμη η εισαγωγή σπόρων κάνναβης. Η συμβουλή μας είναι να ενημερωθείτε για τους ισχύοντες κανόνες στη χώρα σας. Εάν επιθυμείτε να παραγγείλετε σπόρους, αποδέχεστε την πλήρη ευθύνη για διαφορετικούς κανονισμούς που αφορούν μεμονωμένες χώρες. Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε καμία πληρωμή για παραγγελίες σπόρων, όταν αυτές γίνονται από χώρες όπου απαγορεύονται οι σπόροι κάνναβης.

ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ & ΠΛΗΡΩΜΗ

Όλες οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα της Barney's Farm είναι τελικές και περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Οποιαδήποτε σφάλματα τιμολόγησης θα οδηγήσουν στην αναστολή της παραγγελίας σας μέχρι να επικοινωνήσει μαζί σας η Barney's Farm με τις παρεχόμενες μεθόδους.

Όλες οι πληρωμές λαμβάνονται σε Ευρώ.

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για τους Δασμούς Εισαγωγής, όταν αυτοί υπάρχουν, στις χώρες τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τοπική τελωνειακή αρχή.

Όλες οι παραγγελίες πρέπει να εξοφληθούν εξ ολοκλήρου πριν από την αποστολή οποιονδήποτε αγαθών. Όλα τα προϊόντα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα και παραμένουν ιδιοκτησία της Barney's Farm έως ότου εξοφληθούν πλήρως.

Η εταιρεία Barney's Farm δεν μοιράζεται καμία πληροφορία (προσωπική ή οικονομική) με τρίτους.

Όλα τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας ένα ασφαλές σύστημα παραγγελιών. Η τράπεζά ή η εταιρεία πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιείτε μπορεί να απαιτήσει δοκιμές ασφαλείας για την επικύρωση της αγοράς σας.

Η επιχείρηση Barney's Farm μπορεί να απαιτήσει ορισμένες φορές πιστωτικούς ελέγχους για παραγγελίες ουσιώδους χαρακτήρα ή όταν δεν έχουν δοθεί επαρκείς λεπτομέρειες. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση της παραγγελίας σας έως ότου ολοκληρωθούν οι έλεγχοι.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλες οι επιστροφές για κατεστραμμένα/ελαττωματικά προϊόντα πρέπει να επιβεβαιωθούν από τη Barney's Farm μέσω τηλεφώνου, φαξ, ταχυδρομείου ή e-mail.

Όλες οι επιστροφές βρίσκονται υπό την ευθύνη του πελάτη έως ότου φτάσουν στη Barney's Farm.

Το κόστος αποστολής σας για την επιστροφή του προϊόντος δεν επιστρέφεται.

ΕΥΘΥΝΗ

Η ευθύνη της Barney's Farm που προκύπτει από την παράδοση ελαττωματικών προϊόντων θα περιορίζεται σε άμεσες ζημίες μέχρι το ποσό της τιμής που καθορίζεται για τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Η ευθύνη για έμμεσες ζημιές εξαιρείται. Συμφωνείτε να αποζημιώνετε και να απαλλάσσετε τη Barney's Farm, τις θυγατρικές της, τους συνεργάτες, τους διευθυντές, τους πράκτορες ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που εμπλέκεται στη δημιουργία, παραγωγή ή παράδοση του Ιστότοπου ή των Υπηρεσιών ενάντια σε οποιεσδήποτε αξιώσεις τρίτων που προκύπτουν από την παραβίαση της χρήσης των Υπηρεσιών ή/και των Όρων και Προϋποθέσεων.

Οι παρόντες Όροι διέπονται από τους νόμους της Ολλανδίας. Το περιφερειακό δικαστήριο του Άμστερνταμ έχει την αποκλειστική αρμοδιότητα όσον αφορά οποιεσδήποτε ή όλες τις διαφορές που αφορούν τους παρόντες Όρους.

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ