ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ

Οδηγίες Πληρωμής

1. Δέχεστε πληρωμές με πιστωτική και χρεωστική κάρ

Τα συστήματα πληρωμών κάνουν την πληρωμή με κάρτα παιχνιδάκι! Μόλις είστε έτοιμοι να πληρώσετε, επιλέξτε την επιλογή Πιστωτική / Xρεωστική κάρτα και εισαγάγετε όλες τις λεπτομέρειες που αναγράφονται: Αριθμός κάρτας, Ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας σας. 

Μόλις ολοκληρωθεί η πληρωμή, θα αρχίσουμε να επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας.

Δεν θα αφαιρεθεί κανένα ποσό από την κάρτα έως ότου τα αγαθά να έχουν αποσταλεί.

Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις έχει τεθεί σε εφαρμογή ένα πρόσθετο μέτρο ασφάλειας για την προστασία αυτών των λογαριασμών από απάτες. Επικοινωνήστε με τον πάροχο της κάρτας σας εάν δεν έχετε ορίσει έναν κωδικό για αυτόν τον έλεγχο ασφαλείας. 

2. Λαμβάνετε παραγγελίες μέσω επιταγών;

Προς το παρόν δεν δεχόμαστε προσωπικές επιταγές για ηλεκτρονικές παραγγελίες ή παραγγελίες χονδρικής.

3. Δέχεστε πληρωμές μέσω Ταχυδρομικών Επιταγών;

Προς το παρόν δεν γίνονται δεκτές ταχυδρομικές επιταγές.

4. Δέχεστε πληρωμές μέσω Τραπεζικής Μεταφοράς;

Θα ήμασταν παραπάνω από χαρούμενοι να λάβουμε μία πληρωμή μέσω τραπεζικής μεταφοράς! Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της κανονικής διαδικασίας πληρωμής στο ταμείο και θα σας δοθεί ένας αριθμός αναφοράς και τα τραπεζικά μας στοιχεία.

Απλά κάντε την παραγγελία σας, επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής μέσω τραπεζικής μεταφοράς και θα σας στείλουμε ένα email με τον αριθμό της παραγγελίας σας. Μόλις λάβετε το email επιβεβαίωσης, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα μεταφοράς χρημάτων της τράπεζας σας μέσω τηλεφώνου, διαδικτύου ή σε επισκεπτόμενοι ένα υποκατάστημα.

Θα σας στείλουμε τα στοιχεία που θα πρέπει να παράσχετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφοράς χρημάτων. Θα πρέπει να εισαχθούν οι κωδικοί IBAN ή BIC / Swift. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί μια διεύθυνση.

Κατά την πληρωμή, εισάγετε το όνομα και τον αριθμό παραγγελίας σας στην ενότητα των σχολίων, έτσι ώστε η πληρωμή να μπορεί να συσχετιστεί με την παραγγελία σας.

Εισαγάγετε το τελικό ποσό που ορίστηκε για την παραγγελία σας. Οποιαδήποτε χρηματική ανεπάρκεια θα οδηγήσει σε απόρριψη της πληρωμής. Ομοίως, επιλέγοντας να διαιρέσετε ή να προωθήσετε το τέλος μεταφοράς στο Barney Farm θα σας οδηγήσει επίσης σε απόρριψη της πληρωμής.

5. Δέχεστε Μετρητά σε Φάκελο;

Δεν δεχόμαστε πληρωμές με μετρητά σε φακέλους. Προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε αυτή τη δυνατότητα για το μέλλον. 

6. Δέχεστε πληρωμές από τις ΗΠΑ;

Δυστυχώς, το Barney Farm δεν είναι σε θέση να δεχθεί πληρωμές ή να κάνει αποστολές σε οποιαδήποτε τοποθεσία εντός των ΗΠΑ. 

7. Δέχεστε πληρωμές μέσω PayPal;

Δυστυχώς, λόγω των όρων και προϋποθέσεων του PayPal, δεν μπορούμε να προσθέσουμε αυτήν την υπηρεσία πληρωμών στον ιστότοπο μας.

8. Προσφέρετε επιλογές χονδρικής και μαζικής αγορ^

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λαμβάνουμε παραγγελίες χονδρικής και θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το sales@barneysfarm.com για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Επίσης θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων για αγορές χονδρικής, πριν κάνετε την παραγγελία σας.

Στείλτε μας ένα email με την ποσότητα και τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες. 

9. Προσφέρετε εκπτωτικούς κωδικούς;

Το Barney Farm είναι στην ευχάριστη θέση να δώσει τις καλύτερες δυνατές τιμές σε ολόκληρη τη γκάμα των προϊόντων μας. 

Μας αρέσει να προσφέρουμε τις καλύτερες προσφορές σε όλους τους πελάτες μας και να διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία προωθητικών ενεργειών καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Βεβαιωθείτε ότι παραμένετε ενημερωμένος/η μέσω των σελίδων μας στο Twitter και στο Facebook και φυσικά μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το Barney Farm κατά την παγκόσμια περιοδεία του πηγαίνοντας στις αγαπημένες σας εκθέσεις και εκδηλώσεις!

10. Πραγματοποιείτε επιστροφές χρημάτων;

Στο Barney Farm προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα διαθέσιμα προϊόντα στην αγορά. Στη σπάνια περίπτωση που είστε δυσαρεστημένοι με την αγορά σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μπορέσουμε να εργαστούμε μαζί σας για να διορθώσουμε το πρόβλημα.

Οι επιστροφές είναι δυνατές μόνο σε προϊόντα που δεν έχουν ανοιχτεί και τα οποία δεν έχουν υποστεί φθορές. Αφού συμφωνηθεί η επιστροφή, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν στην αποθήκη μας. Από εκεί θα αξιολογήσουμε τα προϊόντα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την απόφαση για την επιστροφή των χρημάτων.

Τα έξοδα επιστροφής δεν επιστρέφονται, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

11.

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ