ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

Αφήστε αυτή τη δυνατή ποικιλία να ταξιδέψει σε μι&

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Tropicanna Banana ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

 Ακόμα μία προσθήκη στην συλλογή Cali που θα σας βάλει σε πειρασμό. Ένα ιδιαίτερα ισχυρό, μαγευτικό κοκτέιλ με τροπικές γεύσεις φρούτων, και μοναδικές δυνατότητες παραγωγής. Αυτό το αξιοπρόσεχτο, εξαιρετικής απόδοσης υβρίδιο, θα αφήσει άφωνο όποιον το καλλιεργήσει, με τη γλυκιά του γεύση, των όγκο του φυτού και την ισχυρή του επίδραση. Η Barney’s Farm κατάφερε να εξημερώσει αυτή την κυρίαρχα Sativa ποικιλία (60% Sativa, 40% Indica) και την γαρνίρισε με μια κουταλιά από γυαλιστερούς κρυστάλλους με τροπικές γεύσεις φρούτων. Ένα τέλειο πάντρεμα του Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) με εκχυλίσματα Banana Kush που προκαλεί μια χαρακτηριστική ηρεμία Indica. Αφήστε την αναβλύζουσα προσωπικότητά του να σας οδηγήσει σε ένα μυστηριώδη κόσμο ευφορίας. Το Tropicanna Banana είναι ένα πολύ δυνατό φυτό, ικανό να δώσει θηριώδη παραγωγή αν αφεθεί στα σωστά χέρια. Αν καλλιεργείτε σε εσωτερικό χώρο το ύψος του μπορεί να φτάσει τα 1.1 μέτρα και η παραγωγή τα 700 γρ. ανά τετραγωνικό (χρόνος άνθησης 65-70 μέρες). Σε εξωτερική καλλιέργεια η απόδοση του φτάνει εύκολα τα 2 κιλά. Τα επίπεδα THC του 22-25% διασφαλίζουν την εξαιρετική θεραπευτική του αξία και την ¨ανεβαστική¨, αναζωογονητική του επίδραση που θα σας συντροφεύει για ολόκληρη την ημέρα.
60% Sativa 40% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Tropicanna Banana;
Οι σπόροι κάνναβης Tropicanna Banana φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Tropicanna Banana Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Tropicanna x Banana Kush
Ευτυχία, Ανέβασμα, Χαλάρωση
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Φρουτώδης, Μπανάνα, Τροπική
Γήινο, Δυνατό
4
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Tropicanna x Banana Kush
Ευτυχία, Ανέβασμα, Χαλάρωση
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Φρουτώδης, Μπανάνα, Τροπική
Γήινο, Δυνατό
4
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ