TRIPLE CHEESE STRAIN
Αδράξτε το τυρί! Εκπληκτικό υπερθέαμα τριπλού τυ
Triple Cheese ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
Το TRIPLE CHEESE δημιουργήθηκε με τη διασταύρωση του BLUE CHEESE της Barneys Farm με το ισχυρό Original Cheese (φαινότυπος Skunk # 1). Μετά από επιλογές από πολλές γενεές διασταυρώσεων δημιουργήσαμε αυτό το υπέροχο φυτό. Το TRIPLE CHEESE είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλαμε να επιτύχουμε. Η αδιαμφισβήτητη γεύση από νόστιμο, παλαιωμένο τυρί κυριαρχεί στο φυτό. Το TRIPLE CHEESE είναι πολύ εύκολο στην καλλιέργεια, παράγοντας πυκνά άνθη με μια αξιοσημείωτη γεύση από βατόμουρο και παλαιωμένο τυρί. Είναι επίσης και εξαιρετικά ισχυρό, με επίπεδα THC να εκτοξεύονται συχνά πάνω από το 22%.
Είναι η Triple Cheese Indica ή Sativa
Η ποικιλία Triple Cheese από την Barneys Farm είναι 20% Sativa 80% Indica
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Triple Cheese μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Triple Cheese, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Triple Cheese?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Triple Cheese, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Triple Cheese τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Triple Cheese βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.
Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Triple Cheese;
Οι σπόροι κάνναβης Triple Cheese φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.