ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Sour Strawberry ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Προετοιμαστείτε να σας σαρώσει το δελεαστικό άρωμα και η σαγηνευτική γοητεία της ποικιλίας μας Sour Strawberry γνωστής και ως Strawberry Diesel. Η Sour Strawberry είναι το αποτέλεσμα μιας ισχυρής γενετικής διασταύρωσης μεταξύ της θρυλικής Strawberry Kush και της διάσημης Sour Diesel, καταλήγοντας σε μια ισορροπημένη υβριδική ποικιλία που είναι ελαφρώς κυρίαρχη στη sativa και απόλαυση να καλλιεργείτε ανεξάρτητα από το επίπεδο εμπειρίας σας.

 

Ο χρόνος ανθοφορίας της Sour Strawberry είναι μόλις 65-70 ημέρες εσωτερικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ πριν απολαύσετε την ομορφιά της. Με εσωτερική απόδοση 500-600g/m2, μπορείτε να περιμένετε να ανταμειφθείτε με μια πληθώρα ισχυρών, κολλώδων μπουμπουκιών που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Αλλά γιατί να περιορίζεστε στην καλλιέργεια εσωτερικού χώρου; Η ποικιλία Sour Strawberry ανθίζει εξωτερικά, με απόδοση 1,5 έως 2,5kg ανά φυτό και ύψος 1,5-2m. Φανταστείτε την ικανοποίηση του να παρακολουθείτε αυτά τα φυτά να μεγαλώνουν και να ωριμάζουν κάτω από τον ζεστό ήλιο, έτοιμα για συγκομιδή στις αρχές Οκτωβρίου. Και ας μην ξεχνάμε το ποσοστό THC – με εύρος 22-24%, το Sour Strawberry Diesel είναι μια ποικιλία που χτυπά δυνατά.

 

Τα μπουμπούκια της Sour Strawberry είναι πραγματικά θέαμα, με φωτεινά πράσινα φύλλα και φλογερά πορτοκαλί τρίχωμα που σας προσκαλούν να ρίξετε μια πιο κοντινή ματιά. Και μόλις το κάνετε, θα απολαύσετε ένα μπουκέτο αρωμάτων που κυμαίνονται από ξινό, γλυκό και φρουτώδες έως γήινο και πετρελαϊκό. Οπότε γιατί να περιμένετε; Προσφέρετε στον εαυτό σας την αξέχαστη εμπειρία αυτής της ποικιλίας Sour Strawberry. Με την ισχυρή γενετική της, τις πλούσιες αποδόσεις και τη μαγευτική ομορφιά της, αυτή η ποικιλία είναι βέβαιο ότι θα γίνει βασικό στοιχείο στη συλλογή κάνναβης σας.Είναι η Sour Strawberry Indica ή Sativa
Η ποικιλία Sour Strawberry από την Barneys Farm είναι 60% Sativa 40% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Sour Strawberry μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Sour Strawberry, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Sour Strawberry?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Sour Strawberry, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Sour Strawberry τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Sour Strawberry βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Sour Strawberry;
Οι σπόροι κάνναβης Sour Strawberry φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Sour Strawberry Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Δημιουργικότητα, Ενεργοποίηση, Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Βατόμουρα, Πετρέλαιο, Φράουλα, Γλυκό Κίτρο
Πετρέλαιο, Γήινο, Δυνατό Άρωμα, Φράουλα, Γλυκό
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Δημιουργικότητα, Ενεργοποίηση, Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Βατόμουρα, Πετρέλαιο, Φράουλα, Γλυκό Κίτρο
Πετρέλαιο, Γήινο, Δυνατό Άρωμα, Φράουλα, Γλυκό

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ