ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Sour Diesel

SOUR DIESEL STRAIN

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Sour Diesel ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Είστε έτοιμοι να βιώσετε την ηλεκτριστική δύναμη της φυλής μας Sour Diesel; Αυτή η Sativa-κυρίαρχη φυλή είναι ένα μοναδικό υβρίδιο, αποτέλεσμα μιας δελεαστικής μίξης του Chemdawg και Super Skunk. Το Sour Diesel είναι μια φυλή που απαιτεί προσοχή και σεβασμό ακόμη και από τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του κάνναβη. Με τα εξαιρετικά της χαρακτηριστικά και τη θρυλική της κατάσταση, δεν είναι περίεργο που είναι πολύ ζητητή.

Το Sour Diesel είναι μια Sativa-κυρίαρχη φυλή, γνωστή για τα ενεργητικά και ανορθωτικά της αποτελέσματα που πρόκειται να σας αφήσουν αναζωογονημένους και εμπνευσμένους. Είτε χρειάζεστε να αυξήσετε τη δημιουργικότητά σας, την προσοχή σας, είτε την παραγωγικότητά σας, αυτή η φυλή είναι η τέλεια επιλογή. Με ποσοστά THC που κυμαίνονται από 20 έως 24%, η θρυλική ισχυρή εγκεφαλική εμπειρία του Sour Diesel είναι ταυτόχρονα ευφορική και καταπραϋντική. Και σε αντίθεση με άλλες φυλές, δεν θα σας αφήσει να νιώθετε νυσταγμένοι ή κολλημένοι στον καναπέ σας.

 

Η φυλή Sour Diesel είναι ένας ισχυρός φυτός κάνναβης που μπορεί να καλλιεργηθεί τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Με χρόνους ανθοφορίας που κυμαίνονται από 70-75 ημέρες εσωτερικά έως τα μέσα / τέλη Οκτωβρίου εξωτερικά, είναι ένα ευέλικτο φυτό που μπορεί να προσαρμοστεί σε σχεδόν κάθε περιβάλλον. Και αν του δώσετε χώρο για να μεγαλώσει εξωτερικά, τα φυτά κάνναβης Sour Diesel μπορούν να φτάσουν σε ύψος 1,5μ - 2μ με σημαντικές αποδόσεις έως και 2kg, καθιστώντας το ένα πραγματικό αριστούργημα.

 

Αλλά τι γίνεται με το άρωμα και τη γεύση του; Λοιπόν, το Sour Diesel εκπέμπει ένα ισχυρό, δυνατό άρωμα που είναι ταυτόχρονα ξινό και γήινο, με μια ίχνος του diesel στη γεύση και το άρωμα. Η γεύση του είναι εξίσου πλούσια, δίνοντάς σας ένα νόστιμο μείγμα γλυκού, πικάντικου και λεμονάτου που θα αφήσει μια διαρκή εντύπωση. Είστε έτοιμοι να πάρετε την ημέρα σας στο επόμενο επίπεδο; Είτε θέλετε να δώσετε ρυθμό στο βράδυ σας είτε να ξεκινήσετε τη δημιουργικότητά σας το πρωί, η φυλή Sour Diesel είναι εγγυημένη να κάνει το κόλπο.Είναι η Sour Diesel Indica ή Sativa
Η ποικιλία Sour Diesel από την Barneys Farm είναι 70% Sativa 30% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Sour Diesel μου?
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Sour Diesel, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Sour Diesel?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Sour Diesel, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Sour Diesel τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Sour Diesel βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Sour Diesel;
Οι σπόροι κάνναβης Sour Diesel φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Sour Diesel Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Ενεργητικό, Ανορθωτικό, Ευφορικό και Καταπραϋντικό
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
70 - 75
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκό, Πικάντικο, Λεμονάτο
Ξινό, Γήινο, ίχνος του Diesel
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Ενεργητικό, Ανορθωτικό, Ευφορικό και Καταπραϋντικό
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
70 - 75
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκό, Πικάντικο, Λεμονάτο
Ξινό, Γήινο, ίχνος του Diesel

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ