ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Sin Tra Bajo Auto
Sin Tra Bajo Auto 1Sin Tra Bajo Auto 2Sin Tra Bajo Auto 3Sin Tra Bajo Auto 4Sin Tra Bajo Auto 5
Sin Tra Bajo Auto 6Sin Tra Bajo Auto 7Sin Tra Bajo Auto 8Sin Tra Bajo Auto 9

SIN TRA BAJO AUTO STRAIN

Αψηφήστε την πραγματικότητα με αυτό το φυτό-θαύμ&#

 
RATING
Mazari x Lowryder #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Συγγνώμη, αυτός ο σπόρος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν.
  • Θέλετε να σας στείλουμε ένα email όταν αυτός ο σπόρος υπάρχει σε απόθεμα;

Sin Tra Bajo Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το SIN TRA BAJO είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη καλλιέργεια. Δημιουργήθηκε από το καθαρό μας Indica Afghani Mazari και το προηγμένο μας Lowryder # 1. Το SIN TRA BAJO είναι ένα χαμηλό και γεμάτο, κυρίαρχα Indica, φυτό. Μεταβαίνει από τη βλάστηση στην ανθοφορία σε μόλις τέσσερις εβδομάδες και χρειάζεται μόνο άλλες τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Το SIN TRA BAJO φτάνει μόλις τα 55-65 εκατοστά σε ύψος και παράγει μεγάλα και βαριά άνθη που έχουν ένα σαγηνευτικό γήινο άρωμα καραμέλας. Με υψηλά επίπεδα THC και CBD.
10% Sativa 90% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Sin Tra Bajo Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Sin Tra Bajo Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Sin Tra Bajo Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Mazari x Lowryder #1
Χαρά, Πείνα, Χαλάρωση, Ηρεμία, Τεμπελιά
550 gr/m▓
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Εσπεριδοειδή, Φρέσκο, Φρουτώδες
Καραμέλα βουτύρου, Γήινο, Βότανα
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Mazari x Lowryder #1
Χαρά, Πείνα, Χαλάρωση, Ηρεμία, Τεμπελιά
550 gr/m▓
60 - 70
55/65cm
65cm
90%
10%
Εσπεριδοειδή, Φρέσκο, Φρουτώδες
Καραμέλα βουτύρου, Γήινο, Βότανα

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ