ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

Μπουμπούκια με ρητίνη και απίστευτο φρουτώδες προφίλ

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Runtz X Layer Cake ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Παρουσιάζοντας το RUNTZ X LAYER CAKE από το Barney's Farm, αυτό θα είναι το στέλεχος της χρονιάς για το 2022! Είναι πραγματικά σε μια δική του κατηγορία, μια από τις πιο συναρπαστικές δημιουργίες εδώ και πολλά χρόνια και πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το καλοκαίρι. Απολαύστε τον καλύτερο συλλογικό συνδυασμό γενετικών της δυτικής ακτής που πέφτουν γνάθοι που συνδυάζονται εντυπωσιακά για να δημιουργήσουν ένα απίστευτα ισχυρό στέλεχος, ποσοστά THC εκτός κλίμακας, εξαιρετική παραγωγή σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με απεριόριστες δυνατότητες προσαρμογής σε οποιοδήποτε στυλ καλλιέργειας. Γνώριζω τους γονείς! Το Runtz έχει ήδη κατακλύσει τον κόσμο με τον υπέροχο συνδυασμό μοναδικών γεύσεων και αρωμάτων που διασχίζουν αυτά τα δύο αποδεδειγμένα και κλάσης γενετικά Zkittlez και Gelato. Η εισαγωγή στη συνέχεια του Layer cake απλώς μεταφέρει αυτήν την ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Η γαμήλια τούρτα διασταυρώθηκε με GMO "Garlic cookies" που είναι μια πραγματική ραχοκοκαλιά τέρας για την παραγωγή και ενισχυτικό THC, και στη συνέχεια μπήκε στο μείγμα μια συγκλονιστική διασταύρωση των βραβευμένων Cookies Kush και Skunk #1. Είναι αυτονόητο ότι όλη η γενετική σε αυτό το σούπερ υβρίδιο αξίζει μια θέση στον κατάλογό μας, αλλά στη Barneys Farm στόχος μας είναι να σας φέρουμε εξαιρετικά μοναδικά στελέχη. Το RUNTZ X LAYER CAKE είναι ένα τέλεια ισορροπημένο υβρίδιο 50% indica/sativa, πολύ στιβαρό και συγχωρητικό που παράγει πολλαπλούς μεγάλους μεγάλου μεγέθους μπουμπούκια με πυκνό πράσινο δάσος σε στυλ indica με βαθύ κεχριμπαρένιο υποτόνο, λαμπερές πορτοκαλί τρίχες και μια παγωμένη επίστρωση από χρυσαφένια κεχριμπαρένια κρύσταλλα τριχώματα. Προσθέστε σε αυτό μια γρήγορη περίοδο ανθοφορίας μόλις 65 έως 70 ημερών συγκομιδή σε εσωτερικούς χώρους έως 650 g/m2 με ύψη έως 120 cm ανάλογα με τον χρόνο ανάπτυξης, με επίπεδα THC % δοκιμασμένα έως και απίστευτο 27% σε εξωτερικούς χώρους σε ιδανικές συνθήκες RUNTZ X LAYER CAKE φτάνει σε ύψη 2m μέτρων παράγοντας έως και 2,5kg ανά φυτό.
50% Sativa 50% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Runtz x Layer Cake;
Οι σπόροι κάνναβης Runtz x Layer Cake φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Runtz X Layer Cake Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
RUNTZ x LAYER CAKE
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
Ψηλό
50%
50%
Indica / Sativa
Εσπεριδοειδή, Ντίζελ, Γήινο, Πικάντικο
Τροπικά Φρούτα, Βότανα, Γλυκά Πικάντικα
4
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
RUNTZ x LAYER CAKE
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
Ψηλό
50%
50%
Indica / Sativa
Εσπεριδοειδή, Ντίζελ, Γήινο, Πικάντικο
Τροπικά Φρούτα, Βότανα, Γλυκά Πικάντικα
4
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ