ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

Νιώστε τα μοναδικά φρέσκα φρουτώδη τερπένια να σας ρίχνουν σε μια εκπληκτικά εκπληρώνουσα ελευθερία του μυαλού.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Runtz Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Runtz Auto από την Barney's Farm: Μετά την μεγάλη επιτυχία του Runtz, δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να δημιουργήσουμε μια έκδοση αυτόματης άνθισης της προηγούμενης ποικιλίας. Αυτό το φυτό αυτόματης άνθισης καταφέρνει να παραγάγει τα ίδια εξαιρετικά αποτελέσματα, σε μικρότερο χρονικό διάστημα - μόλις 70 ημέρες από τη σπορά! Να περιμένετε τελικό ύψος περίπου στα 120 εκατοστά. Οι αποδόσεις του εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν - με εμπειρία και τις σωστές συνθήκες φωτισμού είναι δυνατόν να δώσει μέχρι τα 600g / μ2. Ακριβώς όπως και το πρωτότυπο, μπορεί να αλαφρύνει τις ανησυχίες σας και να σας βυθίσει σε μια υπέροχη θάλασσα από φρουτώδεις γεύσεις, με άνθη - δολοφόνους που καλύπτονται από στρώματα διαφορετικών κανναβινοειδών. Καταφέραμε να διατηρήσουμε μερικές από τις εξωφρενικές γεύσεις που είχε το πρωτότυπο σε αυτήν την έκδοση αυτόματης άνθισης, οπότε θα μπορείτε να έχετε την ίδια διασκέδαση και απόλαυση με πολύ μικρότερο χρόνο καλλιέργειας! Αυτό το ισορροπημένο και στιβαρό υβρίδιο θα σας οδηγήσει σε ένα άλλο επίπεδο χαλάρωσης, μηδενίζοντας τις νοητικές εντάσεις και διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να συνεχίσετε τη μέρα σας, προστατευμένοι από οποιεσδήποτε ανησυχίες ή αρνητικότητα.
30% Sativa 70% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Runtz Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Runtz Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Runtz Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Runtz x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκές τροπικές γεύσεις φρούτων
Γλυκό, Φρούτα
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Runtz x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκές τροπικές γεύσεις φρούτων
Γλυκό, Φρούτα

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ