ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Runtz ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Επιτρέψτε μου να διεγείρω τις αισθήσεις σας με τη γοητεία της φυλής μας Runtz, μια υβριδική φυλή που είναι η επιτομή του premium κάνναβης. Αυτή η σαγηνευτική φυλή είναι το αποτέλεσμα του σταυρώματος δύο κλασικών καλλιεργητών, του Zkittlez και του Gelato, οδηγώντας σε μια θεϊκή δημιουργία που σίγουρα θα σας μαγέψει.

 

Το Runtz είναι ένα γρήγορα αναπτυσσόμενο φυτό, που ωριμάζει σε μόλις 55-60 ημέρες, με μέτριο ύψος εσωτερικού χώρου .9m-1.1m και ύψος εξωτερικού χώρου 1.5m-2m. Ωστόσο, μην αφήσετε το μέγεθός του να σας ξεγελάσει, καθώς αυτό το εξαιρετικό φυτό είναι γνωστό για τα απίστευτα υψηλά επίπεδα THC του, που κυμαίνονται από 25 έως ένα εκπληκτικό 29%. Απολαύστε το γλυκό και φρουτώδες άρωμα των τερπενίων του Runtz, με μια διεγερτική νότα ξινού πορτοκαλιού που παραμένει στον ουρανίσκο πολύ μετά την πρώτη τζούρα.

 

Η εντυπωσιακή παραγωγή εσωτερικού χώρου της φυλής 550g/m2 και μέχρι 1.5kg εξωτερική παραγωγή δείχνουν την ικανότητά της να παράγει παχιά και ρητινώδη μπουμπούκια που είναι τόσο οπτικά ελκυστικά όσο και ισχυρά. Τα μπουμπούκια είναι καλυμμένα με ένα σταθερό στρώμα τριχωμάτων, δίνοντάς τους ένα λαμπερό παγωμένο όψη που σίγουρα θα σας μαγέψει. Το Runtz προσφέρει μια ανύπερθετη αισθητηρΕίναι η Runtz Indica ή Sativa
Η ποικιλία Runtz από την Barneys Farm είναι 50% Sativa 50% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Runtz μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Runtz, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Runtz?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Runtz, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Runtz τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Runtz βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Runtz;
Οι σπόροι κάνναβης Runtz φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Runtz Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Χαλάρωση, Ευφορία, Ανόρθωση, Δημιουργικότητα
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
50%
50%
Indica / Sativa
Γλυκό Καραμέλα, Φρουτώδες, Σκαντζόχοιρος Diesel
Τροπικά Φρούτα, Diesel, Γλυκό Καραμέλα
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Χαλάρωση, Ευφορία, Ανόρθωση, Δημιουργικότητα
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
50%
50%
Indica / Sativa
Γλυκό Καραμέλα, Φρουτώδες, Σκαντζόχοιρος Diesel
Τροπικά Φρούτα, Diesel, Γλυκό Καραμέλα

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ