ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Red Dragon
Red Dragon 1Red Dragon 2Red Dragon 3Red Dragon 4Red Dragon 5
Red Dragon 6Red Dragon 7Red Dragon 8Red Dragon 9Red Dragon 10

RED DRAGON STRAIN

Σκοτώστε τους δράκους του μυαλού σας με αυτή τη μα

 
RATING
Brazilian x Afghani
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Συγγνώμη, αυτός ο σπόρος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν.
  • Θέλετε να σας στείλουμε ένα email όταν αυτός ο σπόρος υπάρχει σε απόθεμα;

Red Dragon ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το RED DRAGON δημιουργήθηκε με τη διασταύρωση ενός Πακιστανικού Kush με μια καθαρόαιμη Βραζιλιάνικη Sativa. Τα άνθη του έχουν μια ξεχωριστή και άμεση, εξωτική Sativa επίδραση, που συνοδεύεται, μερικά λεπτά αργότερα, από ένα θαυμάσιο πολύ ισχυρό χαλαρωτικό αποτέλεσμα που διαρκεί και διαρκεί. Τα ώριμα άνθη έχουν γεύση και μυρωδιά γλυκών καρπών γκουάβα. Το Red Dragon αναπτύσσεται μέχρι ένα μέτριο ύψος, (80-90cm) και παράγει μεγάλες κορυφές από μοναδικά κοκκινοπράσινα άνθη. Ο χρόνος ανθοφορίας είναι σύντομος (μόλις 8 εβδομάδες) δίνοντας μεγάλες αποδόσεις πολύτιμων ανθών. Το RED DRAGON ωριμάζει, σε εξωτερική καλλιέργεια, μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.
60% Sativa 40% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Red Dragon;
Οι σπόροι κάνναβης Red Dragon φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Red Dragon Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Brazilian x Afghani
Σωματική Χαλάρωση, Ευφορία, Χαρά, Πείνα
600 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκό Γκουάβα, Μούρα, Πιπέρι
Πικάντικο, Ξύλο, Γλυκό
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Brazilian x Afghani
Σωματική Χαλάρωση, Ευφορία, Χαρά, Πείνα
600 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
80/90cm
80/90cm
80/90cm
ΜΕΣΑΙΑ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκό Γκουάβα, Μούρα, Πιπέρι
Πικάντικο, Ξύλο, Γλυκό

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ