ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Purple Punch x Lemon Drizzle

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Purple Punch X Lemon Drizzle ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ιδού, η εντυπωσιακή και γοητευτική σπορά κάνναβης Purple Punch x Lemon Drizzle! Με το γενετικά υπερβατικό της μακιγιάζ από Lemon Drizzle X Purple Punch, αυτή η φυλή είναι ένα βοτανικό αριστούργημα που θα αφήσει ακόμη και τους πιο εξειδικευμένους γνώστες σε μια κατάσταση ευφορικής εκστάσεως. Αφεθείτε στην αισθητική συμφωνία αυτής της Indica-κυρίαρχης φυλής, με μια συγκέντρωση THC 24-26% που θα προσφέρει μια βαθιά χαλαρωτική και ήρεμη εμπειρία, μεταφέροντάς σας στα ανώτερα επίπεδα της εκστάσεως.

 

Η περίοδος ανθοφορίας 60-65 ημερών εντός θα φαίνεται σαν ένα νανοδευτερόλεπτο στο χρόνο, επιτρέποντάς σας να καλλιεργήσετε γρήγορα και αποτελεσματικά τη δική σας παρτίδα αυτής της πλούσιας φυλής. Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από το μέγεθος της γενναιόδωρης απόδοσης έως 650g/m2 όταν καλλιεργείται εντός, και έως ένα εκπληκτικό 1.5kg όταν καλλιεργείται εξωτερικά, φτάνοντας τα ύψη των 1.5m – 1.8m. Αυτό το σπόρο κάνναβης είναι το επιτομή της μεγαλοπρέπειας, προσφέροντας μια ασύγκριτη αφθονία φυλλώματος που είναι τόσο ανθεκτική όσο και όμορφη. Αλλά η πραγματική γοητεία της φυλής Purple Punch x Lemon Drizzle βρίσκεται στο νόστιμο προφίλ γεύσης της.

 

Περιμένετε μια έκρηξη γλυκύτητας που πλέκεται με μια ξινή γεύση που ενισχύεται από γήινες νότες, δημιουργώντας μια τέλεια συνεργασία γεύσης που θα σας συναρπάσει. Ικανοποιήστε τις εσωτερικές σας επιθυμίες συγκομίζοντας τον δικό σας σπόρο κάνναβης Purple Punch x Lemon Drizzle τον πρώτο Οκτώβριο και βυθιστείτε σε έναν κόσμο αγνής βοτανικής ευτυχίας.
45% Sativa 55% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Purple Punch x Lemon Drizzle;
Οι σπόροι κάνναβης Purple Punch x Lemon Drizzle φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Purple Punch X Lemon Drizzle Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση, Κίνητρο, Ανύψωση
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
55%
45%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βατόμουρο, Καραμέλα, Γλυκά Σταφύλια, Ξινό Κίτρο, Κρεμώδης Βανίλια
Πίτα Βατόμουρου, Γλυκό, Ξινό, Κίτρο, Γεωργικό, Σταφύλια
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση, Κίνητρο, Ανύψωση
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
55%
45%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βατόμουρο, Καραμέλα, Γλυκά Σταφύλια, Ξινό Κίτρο, Κρεμώδης Βανίλια
Πίτα Βατόμουρου, Γλυκό, Ξινό, Κίτρο, Γεωργικό, Σταφύλια

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ