ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

Απολαύστε τις απίστευτες και μοναδικές γεύσεις

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Purple Punch ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

PURPLE PUNCH... Η Barney’s Farm συνεχίζει να σας φέρνει ποικιλίες από όλο τον κόσμο που προκαλούν δέος, με άλλη μία δύναμη της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, το PURPLE PUNCH . Ο λεπτός συνδυασμός των Larry OG και Granddaddy Purple, όπου κυριαρχεί η Indica, έδωσε ένα πραγματικό κόσμημα που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Οι έξοχες, απαλές, αισθησιακές γεύσεις της ψημένης μηλόπιτας, με γαρύφαλλα, με γλάσο από καραμελωμένα βατόμουρα και κεράσια συνδυάζονται τέλεια με την ηρεμιστική και χαλαρωτική αίσθηση που προκαλεί το PURPLE PUNCH . Πρόκειται για ένα κοντό φυτό με πολλά εκπληκτικά, τριχοειδή, υψηλής απόδοσης κλαδιά που στάζουν από ρητίνη, με μετρημένο 25% THC (τετραϋδροκανναβινόλη). Αυτό το φυτό έχει ένα σοβαρό γενετικό πρόβλημα σαν να παίρνει στεροειδή!!! Θα ανθίσει σε 50-60 ημέρες, θα φτάσει σε 1.5μ. σε εξωτερικούς χώρους και θα παραγάγει μέχρι και 2 κιλά. 

 
10% Sativa 90% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Purple Punch;
Οι σπόροι κάνναβης Purple Punch φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Purple Punch Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Granddaddy Purple x Larry OG
Πολύ χαλαρωτικό και αγχολυτικό
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
50 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
ΜΕΣΑΙΑ
90%
10%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μηλόπιτα ψημένη με Γαρίφαλα
Το αγαπημένο σας αρτοποιείο
4
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Granddaddy Purple x Larry OG
Πολύ χαλαρωτικό και αγχολυτικό
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
50 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
ΜΕΣΑΙΑ
90%
10%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μηλόπιτα ψημένη με Γαρίφαλα
Το αγαπημένο σας αρτοποιείο
4
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ