ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

Σιγουρευτείτε ότι κάνετε κομμάτι της ημέρας σας &#

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Peyote Critical ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

PEYOTE CRITICAL - δημιουργήθηκε από τη διασταύρωση του Peyote Purple και του CRITICAL KUSH. Το αποτέλεσμα είναι ένα υβρίδιο Indica που συνδυάζει όλη την ισχύ του CRITICAL KUSH με την περίφημη γλυκιά γεύση και την πολύχρωμη λάμψη του Peyote Purple. Αυτά τα δύο φυτά ταιριάζουν απόλυτα και οι εντυπωσιακές ομοιότητές τους παράγουν ένα πραγματικά αρμονικό μίγμα. Και τα δύο φυτά αυτής της μίξης είναι σύντομης ανθοφορίας, ιδιαίτερα ανθεκτικά και με εξαιρετικές αποδόσεις. Ένα με τις αισθήσεις, νόστιμες, γλυκές γήινες γεύσεις, και γλυκά αρώματα καφέ και παλαιωμένου ξύλου. Δυνατό, «γλυκόπιοτο» και με μεγάλη απόδοση.




20% Sativa 80% Indica







Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Peyote Critical;
Οι σπόροι κάνναβης Peyote Critical φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Peyote Critical Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Peyote Purple x Critical Kush
Μυστικιστικό, Χαλάρωση Σώματος, Βαθύ, Εστίαση, Ανά
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
1000
50 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
ΥΨΗΛΟ
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Ψηλό
10
25
80%
20%
0%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βανίλια, Μάνγκο, Βατόμουρο, Γήινο
Πεπαλαιωμένο Ξύλο, Γλυκός Καφές
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Peyote Purple x Critical Kush
Μυστικιστικό, Χαλάρωση Σώματος, Βαθύ, Εστίαση, Ανά
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
1000
50 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
ΥΨΗΛΟ
100-180cm
100-130cm
140-180cm
Ψηλό
10
25
80%
20%
0%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βανίλια, Μάνγκο, Βατόμουρο, Γήινο
Πεπαλαιωμένο Ξύλο, Γλυκός Καφές
5
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ