ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
OG Kush

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

OG Kush ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ήρθε η ώρα να αφεθείτε στην γοητευτική γοητεία αυτής της φυλής OG Kush, μιας διάσημης φυλής κάνναβης που επιδεικνύει ισχυρή γενετική κληρονομιά. Ένας δελεαστικός υβρίδιο του Chemdawg, Lemon Thai και Hindu Kush, η χημική σύνθεση αυτής της φυλής και το ξεχωριστό προφίλ τερπενίου την καθιστούν διαχρονικό αγαπημένο μεταξύ των λάτρεων της κάνναβης. Η ασυναγώνιστη δύναμη της φυλής μας OG Kush είναι απλώς ακαταμάχητη, σημειώστε τα επίπεδα THC που κυμαίνονται από 23% έως ένα εκπληκτικό 26%. Η γενετική Indica την καθιστά την ιδανική φυλή για όσους αναζητούν βαθιά χαλάρωση, θεραπεία πόνου και ανακούφιση από το άγχος. Με ισχυρές και διαρκείς επιδράσεις, αυτή η εκπληκτική φυλή είναι αγαπημένη μεταξύ των έμπειρων χρηστών.

 

Ζήστε την απόλυτη απόλαυση ενός γρήγορου κύκλου ανθοφορίας που διαρκεί μόλις 55-65 ημέρες, επιτρέποντας στους καλλιεργητές να απολαύσουν την ομορφιά των λουλουδιών τους νωρίτερα από άλλες φυλές. Όταν καλλιεργείται εσωτερικά, το OG Kush μπορεί να φτάσει σε ύψος 1m έως 1.20m και να παράγει ένα εκπληκτικό 550g/m2, ενώ η εξωτερική καλλιέργεια μπορεί να φτάσει σε ύψη 1.5m έως 2.5m και να παράγει έως 1.5kg, καθιστώντας το δημοφιλές επιλογή για εξωτερικούς αγρότες.

 

Αφεθείτε στο μοναδικό προφίλ τερπενίου του OG Kush, μια μυρωδιά που είναι απαράμιλλη μεταξύ των φυλών κάνναβης. Η δελεαστική παρουσία του myrcene, limonene και caryophyllene συμβάλλει στο γήινο και έντονο άρωμά της. Οι υψηλές συγκεντρώσεις του myrcene, του σαγηνευτικού τερπενίου που βρίσκεται στο OG Kush, το καθιστούν την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν βαθιά και διαρκή χαλάρωση. Υποκύψτε στη μεθυστική απόλαυση της γενετικής της φυλής OG Kush από το Barneys Farm, μια φυλή που θα σας πάρει σε ένα ταξίδι απόλυτης απόλαυσης. Η περίπλοκη γενετική της σύνθεση, το ξεχωριστό προφίλ τερπενίου και τα ισχυρά επίπεδα THC καθιστούν αυτή την φυλή μια σαγηνευτική φυλή που είναι απλώς αδύνατο να αντισταθείτε.

OG Kush Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Εγκεφαλικό, Ευτυχισμένο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ευφορικό
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό, Εσπεριδοειδές, Βότανο, Σκαντζόχοιρος, Ξυλώδες Πεύκο
Εσπεριδοειδές, Ξινό, Δριμύ, Σκαντζόχοιρος, Βρεγμένο, Γήινο
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Εγκεφαλικό, Ευτυχισμένο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ευφορικό
1.5- 2kg per plant
600 gr/m²
55 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό, Εσπεριδοειδές, Βότανο, Σκαντζόχοιρος, Ξυλώδες Πεύκο
Εσπεριδοειδές, Ξινό, Δριμύ, Σκαντζόχοιρος, Βρεγμένο, Γήινο

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ