ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

OG Kush ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Ήρθε η ώρα να αφεθείτε στην γοητευτική γοητεία αυτής της φυλής OG Kush, μιας διάσημης φυλής κάνναβης που επιδεικνύει ισχυρή γενετική κληρονομιά. Ένας δελεαστικός υβρίδιο του Chemdawg, Lemon Thai και Hindu Kush, η χημική σύνθεση αυτής της φυλής και το ξεχωριστό προφίλ τερπενίου την καθιστούν διαχρονικό αγαπημένο μεταξύ των λάτρεων της κάνναβης. Η ασυναγώνιστη δύναμη της φυλής μας OG Kush είναι απλώς ακαταμάχητη, σημειώστε τα επίπεδα THC που κυμαίνονται από 23% έως ένα εκπληκτικό 26%. Η γενετική Indica την καθιστά την ιδανική φυλή για όσους αναζητούν βαθιά χαλάρωση, θεραπεία πόνου και ανακούφιση από το άγχος. Με ισχυρές και διαρκείς επιδράσεις, αυτή η εκπληκτική φυλή είναι αγαπημένη μεταξύ των έμπειρων χρηστών.

 

Ζήστε την απόλυτη απόλαυση ενός γρήγορου κύκλου ανθοφορίας που διαρκεί μόλις 55-65 ημέρες, επιτρέποντας στους καλλιεργητές να απολαύσουν την ομορφιά των λουλουδιών τους νωρίτερα από άλλες φυλές. Όταν καλλιεργείται εσωτερικά, το OG Kush μπορεί να φτάσει σε ύψος 1m έως 1.20m και να παράγει ένα εκπληκτικό 550g/m2, ενώ η εξωτερική καλλιέργεια μπορεί να φτάσει σε ύψη 1.5m έως 2.5m και να παράγει έως 1.5kg, καθιστώντας το δημοφιλές επιλογή για εξωτερικούς αγρότες.

 

Αφεθείτε στο μοναδικό προφίλ τερπενίου του OG Kush, μια μυρωδιά που είναι απαράμιλλη μεταξύ των φυλών κάνναβης. Η δελεαστική παρουσία του myrcene, limonene και caryophyllene συμβάλλει στο γήινο και έντονο άρωμά της. Οι υψηλές συγκεντρώσεις του myrcene, του σαγηνευτικού τερπενίου που βρίσκεται στο OG Kush, το καθιστούν την τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν βαθιά και διαρκή χαλάρωση. Υποκύψτε στη μεθυστική απόλαυση της γενετικής της φυλής OG Kush από το Barneys Farm, μια φυλή που θα σας πάρει σε ένα ταξίδι απόλυτης απόλαυσης. Η περίπλοκη γενετική της σύνθεση, το ξεχωριστό προφίλ τερπενίου και τα ισχυρά επίπεδα THC καθιστούν αυτή την φυλή μια σαγηνευτική φυλή που είναι απλώς αδύνατο να αντισταθείτε.Είναι η OG Kush Indica ή Sativa
Η ποικιλία OG Kush από την Barneys Farm είναι 30% Sativa 70% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του OG Kush μου?
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων OG Kush, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας OG Kush?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης OG Kush, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι OG Kush τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι OG Kush βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης OG Kush;
Οι σπόροι κάνναβης OG Kush φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

OG Kush Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Εγκεφαλικό, Ευτυχισμένο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ευφορικό
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό, Εσπεριδοειδές, Βότανο, Σκαντζόχοιρος, Ξυλώδες Πεύκο
Εσπεριδοειδές, Ξινό, Δριμύ, Σκαντζόχοιρος, Βρεγμένο, Γήινο
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Εγκεφαλικό, Ευτυχισμένο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ευφορικό
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό, Εσπεριδοειδές, Βότανο, Σκαντζόχοιρος, Ξυλώδες Πεύκο
Εσπεριδοειδές, Ξινό, Δριμύ, Σκαντζόχοιρος, Βρεγμένο, Γήινο

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ