ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

Ο MOBY DICK τώρα σταμάτησε με το BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Moby Dick Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το Moby Dick από την Barneys Farm δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας το White Widow, ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη στον κόσμο τις τελευταίες δύο δεκαετίες και στη συνέχεια διασταυρώθηκε με το G13 Haze που κέρδισε το Κύπελλο. Διαθέτοντας αυτά τα δύο θρυλικά στελέχη που συνδυάστηκαν με επιδεξιότητα από την Barneys Farm, το MOBY DICK έχει εξελιχθεί για άλλη μια φορά και τώρα συνδυάζεται με το BF Super Auto #1. Με τους γονείς του μερικές από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε θα μπορούσαν να σημαίνουν μόνο ένα πράγμα. Παραγωγή που κόβει την ανάσα, ισχυρή, στιβαρή και τέλεια ισορροπημένη γενετική δημιουργώντας ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στη μούχλα κυρίαρχο εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Sativa. Η έκδοση Moby Dick Auto είναι πλέον πιο συμπαγής, με μικρότερο κύκλο ανάπτυξης αυτόματης άνθησης, αλλά ελάχιστα έχουν χαθεί στις παραγωγικές δυνατότητες, τη δύναμη και τις γεύσεις της. Το περίπλοκο προφίλ τερπενίου με τερπινολένιο, β-μυρκένιο, β-καρυοφυλλένιο και λιμονένιο για να αναφέρουμε μόνο μερικά, δημιουργεί νοσταλγικά αρώματα ξινού λεμονιού, ομίχλης και λεπτές νότες πικάντικου θυμιάματος πεύκου και βανίλιας.
70% Sativa 30% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Moby Dick Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Moby Dick Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Moby Dick Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Moby Dick x BF Super Auto #1
Ανυψωτικό, Ενεργητικό, Κουβεντιάστικο Αποτέλεσμα
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γήινο, Γλυκό Εσπεριδοειδή, Πεύκο
Ξινό λεμόνι, ομίχλη, διακριτικές νότες από πικάντικο θυμίαμα πεύκου και βανίλια
3
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Moby Dick x BF Super Auto #1
Ανυψωτικό, Ενεργητικό, Κουβεντιάστικο Αποτέλεσμα
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γήινο, Γλυκό Εσπεριδοειδή, Πεύκο
Ξινό λεμόνι, ομίχλη, διακριτικές νότες από πικάντικο θυμίαμα πεύκου και βανίλια
3
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ