ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

Το μέγεθος της φάλαινας αποδίδει από αυτό το OLD TIME CLASSIC, ένα αληθινό στέλεχος τεράτων τόσο σε εφέ όσο και σε παραγωγή.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

MOBY DICK™ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Αυτό το σχετικά άγνωστο στολίδι έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα δημοφιλές ανάμεσα σε νέους και έμπειρους καλλιεργητές χάρη στις εκπληκτικά μεγάλες αποδόσεις του. Προετοιμαστείτε να συναντήσετε τον Κινγκ Ντονγκ των ποικιλιών κάνναβης, το Moby Dick. Μια μελετημένη σύμπτυξη του White Widow και του Haze, με μερικές από τις μεγαλύτερες αποδόσεις που μπορείτε να βρείτε. Συναρπαστικές αποδόσεις άνω των 700g / m2 που είναι εύκολο να επιτευχθούν από όλους με ευχάριστη, μακράς διάρκειας επίδραση - τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε από μια ποικιλία κάνναβης; Αυτό το κορίτσι θα σας εκτοξεύσει βίαια σε μια ξεχωριστή πραγματικότητα δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, απελευθερώνοντας ένα γρήγορο χτύπημα ενεργητικότητας που διαρκεί όλη την ημέρα χωρίς να σας εξαντλήσει. Το THC του βρίσκεται στο 27%. Αυτό είναι το Moby Dick. Και αυτός είναι ο λόγος που είναι τόσο αγαπημένο μεταξύ των καλλιεργητών. Η περίοδος ανθοφορίας των 70 ημερών προσθέτει στη γοητεία αυτής της παγκοσμίου φήμης ποικιλία κάνναβης. Η υπαίθρια ανθοφορία ολοκληρώνει τον κύκλο της την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Οι καλλιεργητές λατρεύουν τις γλυκές μυρωδιές της βανίλιας και τις εγγυημένες, ηρωικές αποδόσεις. Είναι αυτό που λέμε "κορίτσι για σπίτι".

Moby Dick Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
G13 HAZE x WHITE WIDOW
1.5-2kg per plant
700 gr/m▓
63 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Ψηλό
25%
75%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Εσπεριδοειδή, Πικάντικο, Πεύκο και Βανίλια
Ξινό λεμόνι, νότες από πικάντικο θυμίαμα πεύκου και βανίλια
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
G13 HAZE x WHITE WIDOW
1.5-2kg per plant
700 gr/m▓
63 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
Ψηλό
25%
75%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Εσπεριδοειδή, Πικάντικο, Πεύκο και Βανίλια
Ξινό λεμόνι, νότες από πικάντικο θυμίαμα πεύκου και βανίλια
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ