ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Lemon Haze Auto

LEMON HAZE AUTO STRAIN

 
RATING
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Lemon Haze Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Έχετε ψάξει για μια πραγματικά εξαιρετική φυλή που θα σας αφήσει να αισθάνεστε ανανεωμένοι και ενεργοποιημένοι; Δεν χρειάζεται να ψάχνετε περισσότερο, έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε - Lemon Haze Auto. Αυτή η εκπληκτική φυλή κάνναβης είναι το αποτέλεσμα μιας παθιασμένης και σαγηνευτικής ένωσης μεταξύ της εξαιρετικής γενετικής της Lemon Haze και της ισχυρής BF Super Auto #1. Δεν είναι περίεργο που αυτή η βραβευμένη φυλή είναι πολύ ζητητή τόσο από ψυχαγωγικούς όσο και από ιατρικούς λάτρεις της κάνναβης.

Το Lemon Haze Auto είναι η τέλεια επιλογή για όποιον ψάχνει μια δροσερά ενεργοποιητική εμπειρία. Με τις συναρπαστικές και ανυψωτικές της ιδιότητες, αυτό το υβρίδιο που κυριαρχείται από sativa είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Και το καλύτερο μέρος; Αυτή η λαχταριστή φυλή είναι πολύ αποδοτική, με διάρκεια ανθοφορίας 65-70 ημερών και αποδόσεις έως 500-550g/m2 εσωτερικά και 180-250g ανά φυτό εξωτερικά. Το μετριοπαθές της μέγεθος, φτάνοντας τα 90-110cm εσωτερικά και 90-120cm εξωτερικά, την καθιστά εξαιρετική επιλογή για κηπουρούς με περιορισμένο χώρο.

 

Αλλά ας μιλήσουμε για το πραγματικό αστέρι του show - το ξεχωριστό άρωμα και το προφίλ γεύσης του Lemon Haze Auto. Με το ζωηρό λεμονένιο άρωμά της, μια νύξη γλυκύτητας και γήινες υπονότες, αυτή η φυλή είναι πραγματικά μοναδική. Και μην με ξεκινήσετε για τη γεύση! Δεν είναι περίεργο που αυτή η φυλή είναι τόσο δημοφιλής μεταξύ των λάτρεων της κάνναβης που ψάχνουν μια δροσερή και ανυψωτική εμπειρία.

 

Το Lemon Haze Auto διαθέτει συγκέντρωση THC 20-22%, παρέχοντας ένα ισορροπημένο και διαρκές ψηλό που χαρακτηρίζεται από ενεργοποιητικό και ευφορικό αντίκτυπο, καθιστώντας το ιδανικό για ημερήσια χρήση. Και με το γενετικό της μακιγιάζ sativa, είναι επίσης μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για άτομα που αναζητούν θεραπεία για το άγχος και την εξάντληση.

 

Τι περιμένετε; Αφεθείτε στις σαγηνευτικές γοητείες του Lemon Haze Auto σήμερα και βιώστε έναν κόσμο απόλαυσης και συγκίνησης όπως ποτέ ξανά!
70% Sativa 30% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Lemon Haze Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Lemon Haze Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Lemon Haze Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Ανυψωτικό, Κινητοποιημένο
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Λεμονάτο Εσπεριδοειδές Φρουτώδες
Τροπικό Γλυκό Εσπεριδοειδές
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Lemon Haze Strain x BF Super Auto #1
Ανυψωτικό, Κινητοποιημένο
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
30%
70%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Λεμονάτο Εσπεριδοειδές Φρουτώδες
Τροπικό Γλυκό Εσπεριδοειδές

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ