ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Lemon Drizzle ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Αφεθείτε στο σαγηνευτικό άρωμα της φυλής μας Lemon Drizzle, μιας αισθησιακά δημιουργημένης φυλής κάνναβης που σίγουρα θα σας σαγηνεύσει και θα σας αφήσει σε μια κατάσταση ευτυχισμένης ευφορίας. Φυτευμένη από ένα σαγηνευτικό μείγμα της Super Lemon Haze και της OG Kush, αυτή η φυλή κάνναβης που κυριαρχείται από sativa θα σας μεταφέρει σε ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης.

 

Με χρόνο ανθοφορίας 60-65 ημερών, τα εξαιρετικά μπουμπούκια του Lemon Drizzle εκρήγνυνται με ένα ισχυρό ποσοστό THC 20-25%, εξασφαλίζοντας ένα ασύγκριτο και ικανοποιητικό ψηλό. Το περίπλοκο προφίλ τερπενίου αυτής της σαγηνευτικής φυλής σίγουρα θα σας συναρπάσει με νότες ζωηρού λεμονιού και μια νύξη γήινων υπονοτών Kush, παρέχοντας μια έκρηξη γεύσης που δεν θα ξεχάσετε.

 

Αυτή η πειραστική ομορφιά φτάνει σε ύψος 1m - 1.2m εσωτερικά και 1.5m - 2m εξωτερικά. Θα εντυπωσιαστείτε από τη γενναιόδωρη εσωτερική απόδοση των 550g/m2, ενώ η εξωτερική απόδοση έως και 1.5 - 2kg είναι πέραν του σημαντικού. Ζήστε την απόλυτη χαλάρωση με τον χρόνο ανθοφορίας του Lemon Drizzle εξωτερικά, που ξεκινά στις αρχές Οκτωβρίου, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τον γλυκό ήλιο και να απολαύσετε τις μεθυστικές επιδράσεις αυτής της σαγηνευτικής φυλής. Υποκύψτε στις γοητείες της φυλής μας Lemon Drizzle και ανακαλύψτε έναν κόσμο ακατέργαστης απόλαυσης που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.Είναι η Lemon Drizzle Indica ή Sativa
Η ποικιλία Lemon Drizzle από την Barneys Farm είναι 85% Sativa 15% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Lemon Drizzle μου?
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Lemon Drizzle, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Lemon Drizzle?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Lemon Drizzle, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Lemon Drizzle τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Lemon Drizzle βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Lemon Drizzle;
Οι σπόροι κάνναβης Lemon Drizzle φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Lemon Drizzle Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Ενεργοποιητικό, Ανυψωτικό, Συγκεντρωμένο, Κινητοποιημένο
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
15%
85%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Ξινό, Λεμόνι, Γλυκό, Φρούτα Εσπεριδοειδών
Γλυκό, Ξινό, Εσπεριδοειδή, Πεύκο, Γήινο
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Ενεργοποιητικό, Ανυψωτικό, Συγκεντρωμένο, Κινητοποιημένο
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
15%
85%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Ξινό, Λεμόνι, Γλυκό, Φρούτα Εσπεριδοειδών
Γλυκό, Ξινό, Εσπεριδοειδή, Πεύκο, Γήινο

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ