ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
33% OFF
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Ice Cream Cake ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Είστε έτοιμοι να υποκύψετε στην ακαταμάχητη γοητεία του Ice Cream Cake; Αυτή η εξαιρετική φυλή κάνναβης είναι ένας πειρασμός από Wedding Cake και Gelato 33, καθιστώντας το ένα σαγηνευτικό κέρασμα για τις αισθήσεις. Ως ποικιλία που κυριαρχείται από indica, η φυλή Ice Cream Cake έχει τη δύναμη να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο απόλυτης χαλάρωσης και ηρεμίας. Φανταστείτε να χαλαρώνετε μετά από μια κουραστική ημέρα με το γλυκό, κρεμώδες άρωμα αυτής της μαγευτικής φυλής να χαϊδεύει τις αισθήσεις σας.

 

Η καλλιέργεια αυτής της σαγηνευτικής φυλής είναι σχεδόν πολύ εύκολη, με την περίοδο ανθοφορίας της 55-60 ημερών και το εσωτερικό ύψος της .9m - 1.20m, και το εξωτερικό ύψος της 1.5m - 2m. Και η ανταμοιβή για τις προσπάθειές σας; Μια εσωτερική απόδοση 550g/m2 και μια εξωτερική απόδοση έως και 1.5kg λαμπερών λουλουδιών κάνναβης. Με περιεχόμενο THC 20-25%, μπορείτε να περιμένετε ένα ισχυρό και πολύπλοκο ψηλό που θα σας κάνει να νιώσετε ευλογημένοι. Το προφίλ τερπενίου αυτής της πειραστικής φυλής είναι ένα ουράνιο μείγμα λιμονένης, μυρσινόλης και καρυοφυλλένης, με αποτέλεσμα ένα άρωμα που είναι γλυκό, κρεμώδες και γήινο, με μια νότα βανίλιας και υπονότου πεύκου.

 

Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Η φυλή μας Ice Cream Cake δεν είναι απλώς ένα όμορφο πρόσωπο· εκτιμάται επίσης για τα θεραπευτικά της χαρακτηριστικά. Με το περιεχόμενο λιμονένης και μυρσινόλης, αυτή η σαγηνευτική φυλή προσφέρει ένα χαλαρωτικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα που μπορεί να ηρεμήσει το μυαλό και το σώμα σας. Και τα αναλγητικά και αντιφλεγμονώδη αποτελέσματα της καρυοφυλλένης μπορούν να βοηθήσουν στην ανακούφιση του χρόνιου πόνου και της φλεγμονής. Είστε έτοιμοι να υποκύψετε στις αμαρτωλές απολαύσεις του Ice Cream Cake; Ελάτε εδώ και αφήστε με να σας δείξω τον δρόμο.Είναι η Ice Cream Cake Indica ή Sativa
Η ποικιλία Ice Cream Cake από την Barneys Farm είναι 30% Sativa 70% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Ice Cream Cake μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Ice Cream Cake, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Ice Cream Cake?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Ice Cream Cake, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Ice Cream Cake τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Ice Cream Cake βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Ice Cream Cake;
Οι σπόροι κάνναβης Ice Cream Cake φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Ice Cream Cake Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Εγκεφαλικό, Καταπραϋντικό, Χαλαρωτικό, Ευτυχισμένο
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκό, Κρεμώδες, Βανίλια, Γήινο, Πεύκο
Δυνατό, Κρεμώδες, Τυρί, Γήινο, Φουντούκι
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Εγκεφαλικό, Καταπραϋντικό, Χαλαρωτικό, Ευτυχισμένο
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκό, Κρεμώδες, Βανίλια, Γήινο, Πεύκο
Δυνατό, Κρεμώδες, Τυρί, Γήινο, Φουντούκι

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ