GELATO #45 STRAIN
Ετοιμαστείτε για μια εκθαμβωτική επίδειξη εξωτικών τερπενικών πλούσιων αρωμάτων και μαγευτικών χρωμάτων.
Gelato #45 σπόροι κάνναβης
Gelato #45 από την Barney's Farm
Η ποικιλία Gelato #45 είναι ένα τέλειο παράδειγμα και εκτέλεση επιλεκτικής αναπαραγωγής από το εργαστήριο της Barney's Farm. Οι γονείς της ποικιλίας Gelato #45, Sunset Sherbert και Thin Mint Girl Scout Cookies, παρέχονται· μετά από επιλογή, ένα όμορφα ισορροπημένο υβρίδιο 60% Indica, μια τέλεια επιλογή για καλλιεργητές με όλα τα επίπεδα εμπειρίας, εξαιρετικά συγχωρητικό αλλά και πολύ ευέλικτο για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών καλλιέργειας.
Το χασίς Gelato #45 έχει μια εξαιρετική, μοναδική γεύση και αντιθετικό προφίλ αρώματος με λεπτές νύξεις γήινων πεύκων, λουλουδιών και νότες skunk εσπεριδοειδών, ενώ τα απολαυστικά γλυκά αρώματα μοιάζουν με παγωτό μέντας-σοκολάτας και φρουτώδη γλυκά μούρα.
Το Gelato #45 είναι ένα δυνατό, εύρωστο φυτό που φτάνει τα 100-120 εκ. σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας χρόνο να αναπτυχθεί με χρόνο ανθοφορίας μόλις 70 ημερών. Σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να φτάσει εύκολα έως 2-2,5 μ., φτάνοντας στην ωριμότητα στις αρχές Οκτωβρίου.
Σκούροι, ζωηρές αποχρώσεις lime και ελιά πράσινα μεγάλα φύλλα εξελίσσονται κατά την ανάπτυξή του, και στη συνέχεια στα σωστά χέρια, με τα τελικά στάδια της ανθοφορίας, αναδύεται ένα θεαματικό φάσμα χρωμάτων. Με ένα όμορφο σκηνικό αντιθετικών φύλλων που εμφανίζουν βαθιά μωβ, με ξεθωριασμένα κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα.
Πυκνά συμπιεσμένα, σε σχήμα τροχιάς μπουμπούκια που συνεχώς πρήζονται σε μέγεθος, καλυμμένα με βαθιά μωβ φύλλα ζάχαρης, καταπίνονται σταδιακά από τους πρησμένους lime πράσινους αδένες ρητίνης καλυμμένους με φωτεινά κεχριμπαρένια στίγματα και χρυσό επίστρωμα κολλώδων ρητινωδών τριχωμάτων καθώς ωριμάζει.
Είναι το Gelato #45 Indica ή Sativa;
Η ποικιλία Gelato #45 από το Barneys Farm είναι 40% Sativa 60% Indica
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποθηκεύσω τους σπόρους μου Gelato #45;
Αυτά τα cookies συλλέγουν πληροφορίες που μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιούνται οι ιστότοποί μας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας στις μάρκετινγκ καμπάνιες μας ή για τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης εμπειρίας ιστότοπου για εσάς.
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση των σπόρων της ποικιλίας Gelato #45;
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση των σπόρων κάνναβης Gelato #45 εάν επιτρέπεται στην τοποθεσία σας. Η μέθοδος της χαρτοπετσέτας είναι μια κοινή μέθοδος στην οποία οι σπόροι Gelato #45 τοποθετούνται σε μια υγρή χαρτοπετσέτα και καλύπτονται με μια άλλη υγρή χαρτοπετσέτα για να διατηρηθούν υγροί. Μετά από αυτό, κρατήστε τη χαρτοπετσέτα σε ένα ζεστό, σκοτεινό μέρος και ελέγχετέ την καθημερινά για να εξασφαλίσετε ότι παραμένει υγρή. Όταν οι σπόροι Gelato #45 έχουν βλαστήσει, τοποθετήστε τους απαλά σε χώμα ή παρόμοια μέσα ανάπτυξης.
Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη βλάστηση των σπόρων κάνναβης Gelato #45;
Οι σπόροι κάνναβης Gelato #45 βλαστάνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C έως 32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να εμποδίσουν ή να διακυβεύσουν την υγιή βλάστηση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμη και σταματούν τη βλάστηση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή βλάστηση, και ανεπαρκή ή αργή ανάπτυξη αυξάνει επίσης την πιθανότητα τα σπορόφυτα να ξεραθούν.




















