GELATO #45 STRAIN
Ετοιμαστείτε για μια εκθαμβωτική επίδειξη εξωτικών τερπενικών πλούσιων αρωμάτων και μαγευτικών χρωμάτων.
Gelato #45 σπόροι κάνναβης
Gelato #45 από την Barney's Farm
Η ποικιλία Gelato #45 είναι ένα τέλειο παράδειγμα και εκτέλεση επιλεκτικής αναπαραγωγής από το εργαστήριο της Barney's Farm. Οι γονείς της ποικιλίας Gelato #45, Sunset Sherbert και Thin Mint Girl Scout Cookies, παρέχονται· μετά από επιλογή, ένα όμορφα ισορροπημένο υβρίδιο 60% Indica, μια τέλεια επιλογή για καλλιεργητές με όλα τα επίπεδα εμπειρίας, εξαιρετικά συγχωρητικό αλλά και πολύ ευέλικτο για ένα ευρύ φάσμα τεχνικών καλλιέργειας.
Το χασίς Gelato #45 έχει μια εξαιρετική, μοναδική γεύση και αντιθετικό προφίλ αρώματος με λεπτές νύξεις γήινων πεύκων, λουλουδιών και νότες skunk εσπεριδοειδών, ενώ τα απολαυστικά γλυκά αρώματα μοιάζουν με παγωτό μέντας-σοκολάτας και φρουτώδη γλυκά μούρα.
Το Gelato #45 είναι ένα δυνατό, εύρωστο φυτό που φτάνει τα 100-120 εκ. σε εσωτερικούς χώρους δίνοντας χρόνο να αναπτυχθεί με χρόνο ανθοφορίας μόλις 70 ημερών. Σε εξωτερικούς χώρους μπορεί να φτάσει εύκολα έως 2-2,5 μ., φτάνοντας στην ωριμότητα στις αρχές Οκτωβρίου.
Σκούροι, ζωηρές αποχρώσεις lime και ελιά πράσινα μεγάλα φύλλα εξελίσσονται κατά την ανάπτυξή του, και στη συνέχεια στα σωστά χέρια, με τα τελικά στάδια της ανθοφορίας, αναδύεται ένα θεαματικό φάσμα χρωμάτων. Με ένα όμορφο σκηνικό αντιθετικών φύλλων που εμφανίζουν βαθιά μωβ, με ξεθωριασμένα κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα.
Πυκνά συμπιεσμένα, σε σχήμα τροχιάς μπουμπούκια που συνεχώς πρήζονται σε μέγεθος, καλυμμένα με βαθιά μωβ φύλλα ζάχαρης, καταπίνονται σταδιακά από τους πρησμένους lime πράσινους αδένες ρητίνης καλυμμένους με φωτεινά κεχριμπαρένια στίγματα και χρυσό επίστρωμα κολλώδων ρητινωδών τριχωμάτων καθώς ωριμάζει.
Είναι το Gelato #45 Indica ή Sativa;
Η ποικιλία Gelato #45 από την Barneys Farm είναι 40% Sativa 60% Indica
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Gelato #45 μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Gelato #45, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.
Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Gelato #45?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Gelato #45, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Gelato #45 τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Gelato #45 βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.
Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Gelato #45;
Οι σπόροι κάνναβης Gelato #45 φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.




















