ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Gary Payton

GARY PAYTON STRAIN

 
RATING
Y Griega Strain x Snowman Strain
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Gary Payton ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Η φυλή Gary Payton, που ονομάστηκε προς τιμήν του θρυλικού αμερικανού μπασκετμπολίστα, είναι πολλαπλή νικήτρια του Cannabis Cup και αξιοσημείωτη μαρτυρία της τέχνης της καλλιέργειας κάνναβης. Αυτό το μοναδικό, ελαφρώς προσανατολισμένο προς τη σατίβα υβρίδιο είναι διασταύρωση μεταξύ των διάσημων φυλών Y Griega και Snowman. Δεν είναι μόνο το όνομα που ξεχωρίζει τον Gary Payton· αυτή η φυλή έχει αποκτήσει γρήγορα φήμη για την εξαιρετική ποιότητά της, το διακριτικό προφίλ γεύσης της, την μεγάλη δυνατότητα συγκομιδής και τις ισορροπημένες επιδράσεις της, κάνοντάς την ξεχωριστή στην κοινότητα της κάνναβης.

 

Τα άνθη είναι ένας χαλί από βαθιά πράσινα και μοβ, γενναιόδωρα σκονισμένα με τρίχωμα, δίνοντας τους μια παγωμένη εμφάνιση. Η εντυπωσιακή αντίθεση των χρωμάτων είναι συναρπαστική, υπονοώντας την πολυπλοκότητα και το βάθος που προσφέρει αυτή η φυλή. Αρωματικές νότες από πικάντικα βότανα και διαπεραστικό ντίζελ με μια ένδειξη γλυκών υπονότων μούρων τονώνουν τις οσφρητικές αισθήσεις, ετοιμάζοντας το σκηνικό για την εμπειρία που ακολουθεί.

 

Η γεύση του Gary Payton είναι εξίσου αξέχαστη με το άρωμά του. Καθώς ο καπνός ή ο ατμός αγγίζει τον ουρανίσκο, οι χρήστες απολαμβάνουν μια συμφωνία γεύσεων. Οι γήινοι υπότονοι συμπληρώνονται από ένα μείγμα πικάντικων και γλυκών νότων, δημιουργώντας μια πολύπλευρη γεύση που παραμένει ευχάριστα. Αυτό το αρμονικό μείγμα γεύσεων καθιστά τον Gary Payton αγαπημένο μεταξύ εκείνων που εκτιμούν μια πλούσια και ισχυρή γεύση.

Όσον αφορά τις επιδράσεις, ο Gary Payton είναι πραγματικά σε δική του κατηγορία. Προσφέρει μια ισορροπημένη και χαρούμενη αίσθηση με συνεπές 25% THC+ που ικανοποιεί και το μυαλό και το σώμα. Αναμένετε μια αρχική εγκεφαλική ώθηση, που παρέχει έκρηξη ενέργειας και αυξημένη εστίαση. Σταδιακά, αυτό μετατρέπεται σε μια καταπραϋντική υψηλή σωματική αίσθηση, μειώνοντας την ένταση και προωθώντας τη χαλάρωση χωρίς να οδηγεί σε υπερβολική υπνηλία.

 

Η καλλιέργεια του Gary Payton μπορεί να αποτελέσει μια ικανοποιητική ενασχόληση για τους καλλιεργητές.Είναι η Gary Payton Indica ή Sativa
Η ποικιλία Gary Payton από την Barneys Farm είναι 55% Sativa 45% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Gary Payton μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Gary Payton, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Gary Payton?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Gary Payton, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Gary Payton τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Gary Payton βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Gary Payton;
Οι σπόροι κάνναβης Gary Payton φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Gary Payton Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
45%
55%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Y Griega Strain x Snowman Strain
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
80-90cm
80-110cm
150-180cm
ΜΕΣΑΙΑ
45%
55%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ