ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
G13 Haze - Regular
G13 Haze - Regular 1G13 Haze - Regular 2G13 Haze - Regular 3G13 Haze - Regular 4G13 Haze - Regular 5

G13 HAZE - REGULAR STRAIN

Δοκιμάστε αυτόν τον ανεβαστικό νικητή κυπέλλου, &#

 
RATING
G13 x Hawaiian Sativa
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

G13 Haze - Regular ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Διατηρώντας τοv απόκοσμο θρύλο μας, το G13, με τη διασταύρωση του με ένα κλασικό Skunk #1 και έπειτα με την αγαπημένη μας Hawaiian Sativa, η Barneys Farm έφτασε το θρύλο G13 σε νέα ουράνια, δημιουργώντας το περίφημο G13 HAZE. Αυτό το φυτό προκαλεί μια επίδραση που καλύπτει το πλήρες φάσμα, με μια βαθιά σωματική χαλάρωση σε συνδυασμό με μια ψυχεδελική ευφορία Sativa. Ο συνδυασμός είναι ισχυρός, παραδεισένιος και αξέχαστος. Το G13 HAZE αναπτύσσεται σε σχετικά μεγάλο ύψος και παράγει εξαιρετικά γενναιόδωρα άνθη με πλούσια παραγωγή ρητίνης.
65% Sativa 35% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης G13 Haze - Regular;
Οι σπόροι κάνναβης G13 Haze - Regular φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

G13 Haze - Regular Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
G13 x Hawaiian Sativa
Ψυχεδελική Επιδραση, Εξαιρετική Ενέργεια, Ανάτα
450-500
65 - 75
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100-110cm
ΜΕΣΑΙΑ
35%
65%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Φασκόμηλο, Γλυκό, Φρουτώδες
Πικάντικο Σανταλόξυλο, Γήινο, Πλούσια και Έντονη &
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
G13 x Hawaiian Sativa
Ψυχεδελική Επιδραση, Εξαιρετική Ενέργεια, Ανάτα
450-500
65 - 75
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100-110cm
ΜΕΣΑΙΑ
35%
65%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Φασκόμηλο, Γλυκό, Φρουτώδες
Πικάντικο Σανταλόξυλο, Γήινο, Πλούσια και Έντονη &

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ