ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη σας συν

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Dos Si Dos 33 ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Η συλλογή Cali της Barney’s Farm παίρνει μια ισχυρή ώθηση από αυτή την εκρηκτική ανάμιξη  τερπινών, από μερικές από τις πιο εκπληκτικές Αμερικάνικες ποικιλίες στον κόσμο. Το Dos Si Dos δημιουργήθηκε από το OG Kush Breath, μια εξαιρετική ποικιλία Girl Scout Cookies διασταυρωμένη με το Face Off OG, και έπειτα διασταυρωμένο με το θρυλικό Cookies Kush (OG Kush x GSC) της Barney’s Farm. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.

Βάλαμε στο μίγμα ένα διακριτικό τόνο από Gelato #33 , με την καταπληκτική κληρονομιά των Sunset Sherbet x Thin Mint GSC και voila! Ένας νέος πρωταθλητής γεννήθηκε: μια Sativa έξαρση ευφορικής ενέργειας, ακολουθούμενη από μία ηρεμία και γαλήνη που θα ηρεμούσε και ελέφαντα, για τους υπερβολικούς ή τους αμύητους. Σε εσωτερική καλλιέργεια μπορείτε να περιμένετε έως 700 γρ. ανά τμ. από άνθη που κόβουν την ανάσα, και ύψος που δεν ξεπερνάει τα 90 εκ. Τα φυτά σε εξωτερικές καλλιέργειες παράγουν με μοναδική ευκολία τα 2 κιλά, με συγκομιδή στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτή η εξωπραγματική ποικιλία πεντανόστιμης Indica (60% Indica / 40% Sativa), με χρωματικές αντιθέσεις πράσινου και μοβ ανθών και THC 22-28%, θα προσφέρει μια ¨old school¨ ηρεμία και αίσθηση χαράς που διαρκεί.

 Είναι η Dos Si Dos 33 Indica ή Sativa
Η ποικιλία Dos Si Dos 33 από την Barneys Farm είναι 40% Sativa 60% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Dos Si Dos 33 μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Dos Si Dos 33, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Dos Si Dos 33?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Dos Si Dos 33, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Dos Si Dos 33 τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Dos Si Dos 33 βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Dos Si Dos 33;
Οι σπόροι κάνναβης Dos Si Dos 33 φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Dos Si Dos 33 Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Dos Si Dos x Gelato #33
Χαλάρωση, Γαλήνη, Ευτυχία
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KONTO
60%
40%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μέντα, Λάιμ, Πικάντικο
Μπισκότο, Σερμπέτι, Λάιμ
4
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Dos Si Dos x Gelato #33
Χαλάρωση, Γαλήνη, Ευτυχία
1500-2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
90-110cm
150-200cm
KONTO
60%
40%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μέντα, Λάιμ, Πικάντικο
Μπισκότο, Σερμπέτι, Λάιμ
4
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ