ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Dos Si Dos 33
Dos Si Dos 33 1Dos Si Dos 33 2Dos Si Dos 33 3Dos Si Dos 33 4Dos Si Dos 33 5
Dos Si Dos 33 6Dos Si Dos 33 7Dos Si Dos 33 8Dos Si Dos 33 9Dos Si Dos 33 10

DOS SI DOS 33 STRAIN

Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη σας συν

 
RATING
Dos Si Dos x Gelato #33
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Dos Si Dos 33 ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Η συλλογή Cali της Barney’s Farm παίρνει μια ισχυρή ώθηση από αυτή την εκρηκτική ανάμιξη  τερπινών, από μερικές από τις πιο εκπληκτικές Αμερικάνικες ποικιλίες στον κόσμο. Το Dos Si Dos δημιουργήθηκε από το OG Kush Breath, μια εξαιρετική ποικιλία Girl Scout Cookies διασταυρωμένη με το Face Off OG, και έπειτα διασταυρωμένο με το θρυλικό Cookies Kush (OG Kush x GSC) της Barney’s Farm. ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΔΩ.

Βάλαμε στο μίγμα ένα διακριτικό τόνο από Gelato #33 , με την καταπληκτική κληρονομιά των Sunset Sherbet x Thin Mint GSC και voila! Ένας νέος πρωταθλητής γεννήθηκε: μια Sativa έξαρση ευφορικής ενέργειας, ακολουθούμενη από μία ηρεμία και γαλήνη που θα ηρεμούσε και ελέφαντα, για τους υπερβολικούς ή τους αμύητους. Σε εσωτερική καλλιέργεια μπορείτε να περιμένετε έως 700 γρ. ανά τμ. από άνθη που κόβουν την ανάσα, και ύψος που δεν ξεπερνάει τα 90 εκ. Τα φυτά σε εξωτερικές καλλιέργειες παράγουν με μοναδική ευκολία τα 2 κιλά, με συγκομιδή στα μέσα Οκτωβρίου. Αυτή η εξωπραγματική ποικιλία πεντανόστιμης Indica (60% Indica / 40% Sativa), με χρωματικές αντιθέσεις πράσινου και μοβ ανθών και THC 22-28%, θα προσφέρει μια ¨old school¨ ηρεμία και αίσθηση χαράς που διαρκεί.

 

Dos Si Dos 33 Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Dos Si Dos x Gelato #33
Χαλάρωση, Γαλήνη, Ευτυχία
2000
700 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
90cm
KONTO
60%
40%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μέντα, Λάιμ, Πικάντικο
Μπισκότο, Σερμπέτι, Λάιμ
4
Cool, Hot & Temperate
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Dos Si Dos x Gelato #33
Χαλάρωση, Γαλήνη, Ευτυχία
2000
700 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
90cm
KONTO
60%
40%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Μέντα, Λάιμ, Πικάντικο
Μπισκότο, Σερμπέτι, Λάιμ
4
Cool, Hot & Temperate

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ