ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Cheese Auto

CHEESE AUTO STRAIN

 
RATING
Cheese x BF Super Auto #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Cheese Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Cheese Auto από το Barneys Farm. Η διάσημη φυλή Cheese λαμβάνει τη γενετική εξέλιξη αυτόματης ανθοφορίας του Barneys Farm. Αυτή η εξαιρετική φυλή κάνναβης είναι το κορυφαίο των κορυφαίων, παρέχοντας στους πιο διακριτικούς λάτρεις της κάνναβης μια αξέχαστη εμπειρία.

 

Αυτό το υβρίδιο που κυριαρχείται από indica, γεννημένο από τον σαγηνευτικό συνδυασμό των γενετικών Cheese και Super Auto #1, είναι μια εξαιρετική φυλή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει. Το Cheese Auto είναι υψηλά παραγωγικό με συγκέντρωση THC 20%, και επιδεικνύει γρήγορο χρόνο ανθοφορίας από τον σπόρο μόλις 65-70 ημέρες. Παράγοντας έως και εντυπωσιακά 550-600g/m2 εσωτερικά και 200-300g ανά φυτό εξωτερικά. Το συμπαγές μέγεθός της, μετρώντας 80-110cm εσωτερικά και 90-120cm εξωτερικά, το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για τους καλλιεργητές που επιθυμούν να μεγιστοποιήσουν την παραγωγή εξοικονομώντας χώρο. Αλλά αυτό που καθιστά το Cheese Auto πραγματικά ξεχωριστό είναι το μοναδικό του προφίλ αρώματος και γεύσης.

 

Το δυνατό της άρωμα που μοιάζει με τυρί, σε συνδυασμό με νότες skunk και γήινες υποτονικές νότες, είναι κάτι που δεν έχετε ξαναζήσει. Και ας μην ξεχνάμε το ισχυρό και ολοκληρωμένο ψηλό της, με ένα βαθύτατα ηρεμιστικό και καταπραϋντικό αποτέλεσμα που είναι τέλειο για ένα χαλαρωτικό βράδυ στο σπίτι. Απολαύστε την εξαιρετική γεύση και την αξέχαστη εμπειρία του Cheese Auto σήμερα!
30% Sativa 70% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Cheese Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Cheese Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Cheese Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Cheese x BF Super Auto #1
Χαλαρωμένο, Ευτυχία, Διεγερτικό, Δημιουργικότητα
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκό, skunk, Πικάντικο Παλαιωμένο Τυρί
Γήινο, Δυνατό Άρωμα Τυριού, Skunk
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Cheese x BF Super Auto #1
Χαλαρωμένο, Ευτυχία, Διεγερτικό, Δημιουργικότητα
150-220 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
65 - 70
80-110cm
80-110cm
90-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
70%
30%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Γλυκό, skunk, Πικάντικο Παλαιωμένο Τυρί
Γήινο, Δυνατό Άρωμα Τυριού, Skunk

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ