ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Cheese

CHEESE STRAIN

Επισκεφτείτε το PLANET CHEESE, όλη την ημέρα με αυτό το μεγάλο παππού των στελεχών κάνναβης - Το ιδιαίτερο τυρί μας επιστρέφει.

 
RATING
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

CHEESE™ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Θηλυκό τυρί Barneys Farm! Λίγη εισαγωγή απαιτείται για αυτό το all time classic από το θησαυροφυλάκιο του Barney’s Farm. Αυτό το εξαιρετικά προστατευμένο δείγμα καλής πίστης θα σας μεταφέρει σε έναν άλλο γαλαξία με βάση το τυρί, που ξεχειλίζει από παλλόμενη δημιουργικότητα και αγάπη. Μια απόλυτη απόλαυση για την ανάπτυξη, αυτή η βρωμώδης μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος θα αναπτύξει μια τεράστια ποσότητα πλευρικών κλαδιών γεμάτα με αστραφτερές λιχουδιές τυριού. Οι κηπουροί εσωτερικών χώρων μπορούν να πάρουν 600 g/m2 με τους ειδικούς σε εξωτερικούς χώρους να πετυχαίνουν πολύ περισσότερο από 1 kg για ένα μόνο φυτό. Όλα αυτά μετά από μόλις οκτώ εβδομάδες ανθοφορίας. Η μαγευτική εμπειρία τυριού θα κάνει τη μέρα σας ονειρική και απολαυστική, δίνοντάς σας μια εντυπωσιακή ώθηση στη δημιουργικότητα και την κοινωνικότητα που θα κάνει τα πάντα να αστράφτουν λίγο πιο φωτεινά. Προσοχή στην υπερβολική απόλαυση, καθώς δεν υπάρχει ανώτατο όριο σε αυτή την κάνναβη. Μόνο που θα γίνεσαι όλο και πιο τυρωμένος. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που καθιστούν το τυρί ένα από τα πιο δημοφιλή στελέχη κάνναβης στον πλανήτη. Ιδανική επιλογή για ωριμασμένο toker's. Επαναστατικό στον κόσμο της κάνναβης, αυτό το εντελώς εκπληκτικό φυτό κολλάει σταθερά όλα τα κουτιά. Η απόδοση είναι αξιόπιστη με ισχυρές αποδόσεις κάθε φορά. Η γεύση είναι μοναδικά φρουτώδης με τυρί. Και φυσικά, τα αποτελέσματα είναι απλά έξω από αυτόν τον κόσμο. Βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε αυτό το εξαιρετικό επικό παράδειγμα καθαρής φωτιάς Cheese από το Barneys Farm.

Cheese Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Χαρούμενος, Χαλαρός, Ευφορικός, Πείνα.
600g per plant
500-600 gr/m▓
56 - 63
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
50%
50%
Indica / Sativa
Τυρί καρυδιού, δυνατό
Old-school skunk, Πικάντικα φρούτα και Smokey δυνατό τυρί.
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Χαρούμενος, Χαλαρός, Ευφορικός, Πείνα.
600g per plant
500-600 gr/m▓
56 - 63
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
ΜΕΣΑΙΑ
50%
50%
Indica / Sativa
Τυρί καρυδιού, δυνατό
Old-school skunk, Πικάντικα φρούτα και Smokey δυνατό τυρί.

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ