ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Blue Dream

BLUE DREAM STRAIN

Ενεργοποιήστε τη Δημιουργικότητά σας με αυτήν Τη Θρυλική, Ισχυρή και Γλυκιά Φρουτώδη απόλαυση SATIVA

 
RATING
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
33% OFF
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Συγγνώμη, αυτός ο σπόρος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν.
  • Θέλετε να σας στείλουμε ένα email όταν αυτός ο σπόρος υπάρχει σε απόθεμα;

Blue Dream ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Στέλεχος Blue Dream από την Barney’s Farm

 

Ξεκινήστε ένα ταξίδι κηπουρικής με το Blue Dream, έναν υπέροχο συνδυασμό των Blueberry και Super Silver Haze. Αυτό το στέλεχος από την Καλιφόρνια έχει φτάσει σε θρυλική κατάσταση μεταξύ των ποικιλιών της Δυτικής Ακτής, γνωστό για την υψηλή περιεκτικότητα σε THC που μπορεί να φτάσει έως και το 26%. Με το στέλεχος να είναι 60% Sativa.

 

Αυτό το στέλεχος Blue Dream είναι απόλαυση για τους καλλιεργητές, παρουσιάζοντας δυνατή ανάπτυξη και την ικανότητα να παράγει μεγάλα, κολλώδεις μπουμπούκια που είναι ένα οπτικό θέαμα με το ανοιχτό πράσινο χρώμα τους, διακοσμημένο με μπλε και βαθιές μοβ αποχρώσεις.Τα μπουμπούκια είναι πυκνά και ρητινώδεις, υποδηλώνοντας τις βαριές αποδόσεις για τις οποίες είναι γνωστό αυτό το στέλεχος.

 

Το Blue Dream προσφέρει ένα ευχάριστο προφίλ γεύσης που είναι τόσο γλυκό όσο και φρουτώδες, με διακριτές νότες μύρτιλου που συμπληρώνονται από λεπτές φυτικές νότες. Το άρωμα είναι εξίσου γοητευτικό, χαρακτηριζόμενο από γλυκιά μυρωδιά μούρων με νύξεις πεύκου και γήινων τόνων, όλα στρογγυλεμένα με μια λεπτή νότα ανθών.

 

Τα αποτελέσματα του Blue Dream είναι τόσο ονειρικά όσο υποδηλώνει το όνομά του: δημιουργικά, αναζωογονητικά, ενεργητικά, με κίνητρο, κοινωνικά και εγκεφαλικά. Είναι ένα ιδανικό στέλεχος για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την ημέρα τους με μια έκρηξη δημιουργικότητας και ζωντάνιας.

 

Η καλλιέργεια του στελέχους Blue Dream μπορεί να είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι για τους καλλιεργητές κάνναβης. Αυτό το δυναμικό στέλεχος είναι ανθεκτικό στους κοινούς μύκητες και το περονόσπορο (ωίδιο), καθιστώντας το, σχετικά εύκολο στη συντήρηση. Τα φυτά συνήθως μεγαλώνουν αρκετά ψηλά και χρειάζονται άφθονο χώρο για να ευδοκιμήσουν, προσαρμόζονται καλά τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές συνθήκες.

 

Το Blue Dream ανθίζει μέσα σε 10-11 εβδομάδες όταν καλλιεργείται εσωτερικά, με τις εξωτερικές σοδειές έτοιμες μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου. Αναμένεται ότι τα φυτά θα φτάσουν σε ύψος 100-120cm εσωτερικά και έως τα εντυπωσιακά 4m(μέτρα) εξωτερικά, αποδίδοντας περίπου 600g/m² εσωτερικά και έως 3000g(3kg)/φυτό όταν καλλιεργούνται σε καλές συνθήκες έξω.Είναι η Blue Dream Indica ή Sativa
Η ποικιλία Blue Dream από την Barneys Farm είναι 60% Sativa 40% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του Blue Dream μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων Blue Dream, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας Blue Dream?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης Blue Dream, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι Blue Dream τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι Blue Dream βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Blue Dream;
Οι σπόροι κάνναβης Blue Dream φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Blue Dream Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
Δημιουργικός, Ανεβαστικό, Ενεργητικό, Με κίνητρο, Κοινωνικός
3000 gr/plant
650 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-120cm
400cm
ΨΗΛΌ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκά και Φρουτώδη, Βατόμουρα, Αποχρώσεις απο Βότανα
Γλυκό Μούρο, Γήινο, Πεύκο, Άνθη
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Blueberry Strain x Super Silver Haze Strain
Δημιουργικός, Ανεβαστικό, Ενεργητικό, Με κίνητρο, Κοινωνικός
3000 gr/plant
650 gr/m▓
65 - 70
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
2nd-3rd week
100-120cm
400cm
ΨΗΛΌ
40%
60%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Γλυκά και Φρουτώδη, Βατόμουρα, Αποχρώσεις απο Βότανα
Γλυκό Μούρο, Γήινο, Πεύκο, Άνθη

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ