BISCOTTI MINTZ STRAIN
Γευτείτε αυτή τη μοναδική Αμερικάνικη ποικιλία απίστευτων γεύσεων του BISCOTTI MINTZ
Biscotti Mintz ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ
BISCOTTI MINTZ της Barney’s Farm. Δημιουργήθηκε για τους πραγματικούς γνώστες με δύο από της κορυφαίες και πιο δυσεύρετες ποικιλίες των ΗΠΑ. Το εργαστήριο της Barney’s Farm διασταύρωσε το Biscotti, μία παγκόσμιας φήμης κατά 80% κυρίαρχα Indica ποικιλίας με τον αποκλειστικό και πεντανόστιμο φαινότυπο Mintz. Τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Η ποικιλία Cookies x OG Kush του έδωσε την απίστευτη ισχύ και την βασική του γεύση, ενώ η πρόσμιξη της κρεμώδους, απαλής ποικιλίας του Mintz δημιούργησε αυτόν τον νέο πρωταθλητή, μια τελείως μοναδική προσθήκη στον κατάλογό μας. Το BISCOTTI MINTZ είναι ένα κυρίως βαθύ μωβ φυτό με μοναδική παραγωγή κρυστάλλων, ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων ημέρων καλλιέργειας τα φύλλα του εμφανίζουν μια όμορφη σειρά από μωβ, πορτοκαλί και πράσινα χρώματα που περιτυλίγουν τα σφιχτά σχηματισμένα σκουροπράσινα άνθη του με έντονες μωβ αποχρώσεις και μακριά πορτοκαλί τριχίδια. Το BISCOTTI MINTZ θα σας εκπλήξει με τις δελεαστικές, παρατεταμένες γεύσεις με νότες σοκολατένιων μπισκότων με και τα αρώματα από κρεμώδη μέντα και μπαχαρικά. Τα διακριτικά τερπένια Limonene, Caryophyllene, Eucalyptol ενώνονται για να παραγάγουν ένα εξαιρετικά απολαυστικό άρωμα. Ανακαλύψτε τον συνδυασμό μιας εξαιρετικά δημιουργικής πνευματικής επίδρασης με ένα ξεχωριστό χαλαρωτικό αποτέλεσμα που διαπερνά ολόκληρο το σώμα.
20% Sativa 80% Indica
Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Biscotti Mintz;
Οι σπόροι κάνναβης Biscotti Mintz φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.