ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Bad Azz Kush
Bad Azz Kush 1Bad Azz Kush 2Bad Azz Kush 3Bad Azz Kush 4Bad Azz Kush 5
Bad Azz Kush 6Bad Azz Kush 7Bad Azz Kush 8Bad Azz Kush 9

BAD AZZ KUSH STRAIN

Χαλαρώστε το μυαλό σας και δαμάστε τον πόνο σας με

Cup Winner
RATING
Original OG x Urkel x Afghan Kush
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
  • Συγγνώμη, αυτός ο σπόρος δεν είναι διαθέσιμος προς το παρόν.
  • Θέλετε να σας στείλουμε ένα email όταν αυτός ο σπόρος υπάρχει σε απόθεμα;

Bad Azz Kush ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το Bad Azz ξεκίνησε τη ζωή του από ειδικά επιλεγμένες διασταυρώσεις από τους φίλους μας στο L.A. Μετά από χρόνια προσεκτικής και επίμονης προσπάθειας, διασταυρώσαμε το Original OG με to Afghan Kush και έπειτα με το Urkel. Το BAD AZZ KUSH είναι το τελικό αποτέλεσμα. Το BAD AZZ KUSH είναι μια ποικιλία που παράγει παχύρευστη ρητίνη. Το φυτό μπορεί να χρειαστεί επιπλέον χώρο κατά την ανθοφορία, για να απλώσει τα κλαδιά με τα τεράστια άνθη που παράγει. Με μοναδικά, απίστευτα λεπτά αρώματα φρούτων του δασών. Ονομάστηκε από τον ράπερ φίλο μας, τον Bad Azz από τους Tha Dogg Pound Gangsta Crips (Σε ευχαριστούμε Jamarr).
100% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Bad Azz Kush;
Οι σπόροι κάνναβης Bad Azz Kush φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Bad Azz Kush Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Σωματική Ανάταση, Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση
700 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
ΜΕΣΑΙΑ
100%
100% Indica
Μούρο, Βότανα, Πικάντικο, Γλυκό
Φρουτώδες, Γήινο, Πεύκο
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Original OG x Urkel x Afghan Kush
Σωματική Ανάταση, Ευφορία, Χαρά, Χαλάρωση
700 gr/m▓
55 - 60
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
3rd-4th week
100/110cm
100/110cm
100/110cm
ΜΕΣΑΙΑ
100%
100% Indica
Μούρο, Βότανα, Πικάντικο, Γλυκό
Φρουτώδες, Γήινο, Πεύκο

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ