ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Amnesia Haze Auto
Amnesia Haze Auto 1Amnesia Haze Auto 2Amnesia Haze Auto 3Amnesia Haze Auto 4Amnesia Haze Auto 5
Amnesia Haze Auto 6Amnesia Haze Auto 7Amnesia Haze Auto 8Amnesia Haze Auto 9Amnesia Haze Auto 10

AMNESIA HAZE AUTO STRAIN

Αυτός ο πολυβραβευμένος θρύλος του Άμστερνταμ, τώρα διασταυρώνεται με το BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Amnesia Haze Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Το AMNESIA HAZE AUTO είναι ίσως μια από τις πιο συναρπαστικές εκδόσεις που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό η φάρμα του Barney, μια πολυαναμενόμενη και καθυστερημένη εξέλιξη ενός αληθινού κλασικού. Η καταγωγή της γενετικής AMNESIA HAZE κόβει την ανάσα, διασχίζοντας ντόπιες φυλές από τη Νοτιοανατολική Ασία (Ταϊλανδική, Καμποτζιανή, Λάος) μια σειρά από ποικιλίες Τζαμάικας Haze που ολοκληρώνονται με τον επιταχυντή της γενετικής Αφγανιστάν - Χαβάης. Πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Soma χάρισε έναν από τους καλύτερους φαινότυπους του AMNESIA HAZE στα εργαστήρια Barneys Farm Labs. Αυτές οι θρυλικές γενετικές που κυριάρχησαν στη σκηνή του Άμστερνταμ από τότε που ο Barney κέρδισε το High Times Cannabis Cup το 2004, σιγοβράζει ήσυχα στο παρασκήνιο αντέχοντας μια περίπλοκη σύντηξη με το BF Super Auto #1. Το AMNESIA HAZE AUTO είναι ένα εξαιρετικά παραγωγικό κυρίαρχο υβρίδιο sativa με επιταχυνόμενη ανάπτυξη λόγω της κληρονομιάς του στη Sativa. Αναπτύσσεται ψηλότερα από τις περισσότερες ποικιλίες αυτόματης άνθησης έως και 150 cm με εκτεταμένες πυκνές λαμπερές ανθοφόρα δομές, καλυμμένες με πυκνές πορτοκαλί τρίχες. Όπως θα περίμενε κανείς από την καταγωγή του Jaw dropping, το έντονο μείγμα γήινων αρωμάτων με πλούσιες χαρακτηριστικές νότες λεμονιών και εσπεριδοειδών, άμεσα αναγνωρίσιμο για το κλασικό που είναι. Τα πιο άφθονα τερπένια στη μοναδική σύντηξη του Amnesia Haze Auto είναι το καρυοφυλλένιο, ακολουθούμενα από το μυρσένιο και το λιμονένιο για να αναφέρουμε μόνο μερικά.
80% Sativa 20% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Amnesia Haze Auto;
Οι σπόροι κάνναβης Amnesia Haze Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Amnesia Haze Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Τραγανό και δροσιστικό, λεμόνια, εσπεριδοειδή και γήινο πεύκο.
Γήινα αρώματα με πλούσιες διακριτικές νότες λεμονιών και εσπεριδοειδών.
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Amnesia Haze x BF Super Auto #1
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-140cm
20%
80%
ΚΥΡΙΩΣ SATIVA
Τραγανό και δροσιστικό, λεμόνια, εσπεριδοειδή και γήινο πεύκο.
Γήινα αρώματα με πλούσιες διακριτικές νότες λεμονιών και εσπεριδοειδών.
ΘΕΡΜΟ & ΕΥΚΡΑΤΟ

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ