ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
33% OFF
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

OG Kush Auto ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Είδος: Στέλεχος Αυτόματης Άνθισης

Το OG Kush Auto είναι το αποτέλεσμα μιας εξαιρετικής διασταύρωσης μεταξύ του OG Kush και του BF Super Auto #1. Αυτή η κυρίαρχη φυλή indica έχει έναν κύκλο ανθοφορίας 75 ημερών και περιεχόμενο THC 20-24%. Αυτή η ισχυρή φυλή είναι γνωστή για τις χαλαρωτικές και ηρεμιστικές της επιδράσεις στο μυαλό και το σώμα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όποιον χρειάζεται λίγη ξεκούραση και χαλάρωση.

 

Με ύψος 90-110cm, το OG Kush Auto παράγει εκπληκτικά 500g/m2 εσωτερικά. Αυτή η ποικιλία φτάνει σε ύψος 90-120cm και παράγει 200-300g ανά φυτό όταν καλλιεργείται εξωτερικά. Το OG Kush Auto είναι δημοφιλής επιλογή για τους καλλιεργητές χόρτου όλων των επιπέδων λόγω των διάσημων επιδράσεών του, της μεγάλης παραγωγής και της ευκολίας καλλιέργειας.

 

Το OG Kush Auto είναι μια πραγματική φυλή για γνώστες, με το γήινο, πευκώδες άρωμά της και το μοναδικό της προφίλ γεύσης. Λόγω των ισχυρών της επιδράσεων, είναι χρήσιμο για τη θεραπεία του χρόνιου πόνου, του άγχους και της αϋπνίας. Εάν ψάχνετε για μια ισχυρή φυλή με υψηλή απόδοση και διάσημη καταγωγή, το OG Kush Auto είναι η φυλή για εσάς.Είναι η OG Kush Auto Indica ή Sativa
Η ποικιλία OG Kush Auto από την Barneys Farm είναι 20% Sativa 80% Indica

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να αποθηκεύσω τους σπόρους του OG Kush Auto μου;
Για την σωστή αποθήκευση σπόρων OG Kush Auto, συνιστάται να τους διατηρείτε δροσερούς και σκοτεινούς σε αεροστεγές δοχείο, ιδανικά στο ψυγείο με σωστή σήμανση και ημερομηνία, αποφεύγοντας την κατάψυξη.

Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος για τη βλάστηση σπόρων της ποικιλίας OG Kush Auto?
Υπάρχουν πολλές τεχνικές για τη βλάστηση σπόρων κάνναβης OG Kush Auto, εφόσον αυτό επιτρέπεται στην περιοχή σας. Η μέθοδος με χαρτί κουζίνας είναι μια συνηθισμένη μέθοδος, στην οποία οι σπόροι OG Kush Auto τοποθετούνται σε ένα υγρό χαρτί κουζίνας και καλύπτονται με ένα άλλο υγρό χαρτί κουζίνας για να διατηρηθούν υγροί. Στη συνέχεια, διατηρείστε το χαρτί κουζίνας σε ένα ζεστό, σκοτεινό σημείο και ελέγχοντάς το κάθε μέρα για να βεβαιωθείτε ότι παραμένει υγρό. Όταν οι σπόροι OG Kush Auto βλαστήσουν, τοποθετήστε τους προσεκτικά σε χώμα ή παρόμοιο μέσο ανάπτυξης.

Ποια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης OG Kush Auto;
Οι σπόροι κάνναβης OG Kush Auto φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70°F έως 90°F (21°C-32°C). Θερμοκρασίες κάτω από 70°F (21°C) και πάνω από 90°F (32°C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

OG Kush Auto Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Ευφορικό, Πλήρης Δόνηση Σώματος, Διανοητικό, Χαρούμενο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ανυψωτικό
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό Κίτρο, Ξυλώδες Πεύκο, Βαθύ Kush
Γήινο, Βαθύ, Λεμονί-Καύσιμο Σκανκ, Λεμονί Κίτρο, Ξινό, Δυνατό, Σκανκίλα
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Ευφορικό, Πλήρης Δόνηση Σώματος, Διανοητικό, Χαρούμενο, Χαλαρωτικό, Κοινωνικό, Ανυψωτικό
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Ξινό Κίτρο, Ξυλώδες Πεύκο, Βαθύ Kush
Γήινο, Βαθύ, Λεμονί-Καύσιμο Σκανκ, Λεμονί Κίτρο, Ξινό, Δυνατό, Σκανκίλα

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ