ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ CBD (ΚΑΝΝΑΒΙΔΙΟΛΗ) ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BARNEY'S Η BARNEY'S FARM σε Περιοδεία Εξυπηρέτηση Πελατών ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΕΣ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΘΗΛΥΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΑΝΘΙΣΗΣ
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

Παρακολουθήστε τον κόσμο να λιώνει σε μια πιο μαλ&

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Blue Cheese ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Αυτή η εκδοχή του BLUE CHEESE της Barneys Farm είναι μακράν η καλύτερη και ισχυρότερη στην αγορά και υπόσχεται να σας απογειώσει. Μια πολύ παραγωγική και εύκολή στην καλλιέργεια ποικιλία που αποδίδει απίστευτα αρωματικά και εύγευστα άνθη. Οι χαρακτηριστικές, έντονα αρωματικές γεύσεις του από παλαιωμένο τυρί, μαλακώνουν από τη γλυκιά γεύση του βατόμουρου. Το φυτό είναι κοντό σε ύψος και έχει ισχυρά πλαϊνά κλαδιά που αναπτύσσουν πολύ βαριά, κρυσταλλώδη άνθη με σύντομη περίοδο ανθοφορίας. Η επίδραση είναι έντονα χαλαρωτική, μια αληθινή απόλαυση για τους λάτρεις της Indica. Τώρα διατίθεται και σε φυτό αυτόματης άνθισης.
20% Sativa 80% IndicaΠοια είναι η καλύτερη θερμοκρασία για τη φύτρωση των σπόρων κάνναβης Blue Cheese;
Οι σπόροι κάνναβης Blue Cheese φυτρώνουν σε θερμοκρασίες από 70░F έως 90░F (21░C-32░C). Θερμοκρασίες κάτω από 70░F (21░C) και πάνω από 90░F (32░C) μπορούν να αποτρέψουν ή να επηρεάσουν την υγιή φύτρωση. Οι χαμηλές θερμοκρασίες καθυστερούν ή ακόμα και σταματούν τη φύτρωση. Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να προκαλέσουν κακή φύτρωση, καθυστερημένη ή αργή ανάπτυξη και αυξάνουν επίσης την πιθανότητα τα φυτάρια να ξεραθούν.

Blue Cheese Σπόροι Κάνναβης ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Original Cheese x Blueberry
Χαρά, Ευφορία, Βαθιά χαλάρωση σώματος, Υπνηλία, Δημ
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βατόμουρο, Τυρί, Κρεμώδες, Πικάντικο, Γλυκό
Μπλε Τυρί, Γλυκό Βατόμουρο, Γήινο, Πικάντικο, Γλυκό
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΙ
ΚΑΝΟΝΙΚΟ
Original Cheese x Blueberry
Χαρά, Ευφορία, Βαθιά χαλάρωση σώματος, Υπνηλία, Δημ
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
ΜΕΣΑΙΑ
80%
20%
ΚΥΡΙΩΣ INDICA
Βατόμουρο, Τυρί, Κρεμώδες, Πικάντικο, Γλυκό
Μπλε Τυρί, Γλυκό Βατόμουρο, Γήινο, Πικάντικο, Γλυκό

Αποκλειστική πρόσβαση μόνο για ενήλικες. Περιεχόμενο για άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω, η είσοδος στη barneysfarm.com είναι αποκλειστικά για ενήλικα άτομα. Στις Κάτω Χώρες, η ηλικία της ενηλικίωσης είναι τα 18 έτη, ελέγξτε τους τοπικούς νόμους και σεβαστείτε τους. Στέλνουμε τους σπόρους μαριχουάνας με την επιφύλαξη ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους που αντίκεινται στους εθνικούς νόμους. Οι πελάτες πρέπει να γνωρίζουν ότι οι σπόροι κάνναβης είναι παράνομοι σε ορισμένες χώρες. Η Barney's Farm παρέχει αυτούς τους σπόρους με την προϋπόθεση ότι δεν θα μεταφερθούν σε χώρες όπου είναι παράνομοι. Όσοι δεν συμμορφώνονται είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις δικές τους ενέργειες και η Barney’s Farm δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη από αυτή την άποψη. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμμορφώνεται με την ολλανδική νομοθεσία. Οι σπόροι πωλούνται αυστηρά ως αναμνηστικά, για αποθήκευση και για γενετική συντήρηση. Γενική νομική προειδοποίηση: Η καλλιέργεια είναι παράνομη στις περισσότερες χώρες, παρακαλώ ελέγξτε τη νομοθεσία της χώρας σας σχετικά με τους σπόρους, τα σύνεργα και άλλα προϊόντα που σχετίζονται με την κουλτούρα της κάνναβης.

Είσοδος, είμαι 18 ετών και άνωΔεν συμφωνώ